Barbora Poláková 40 let


Barbora Poláková se narodila 3. října 1983 v Kolíně. Ve svých mladých letech se věnovala mnoha aktivitám např. krasobruslení, gymnastice a hře na klavír. V deseti letech se také stala členkou Divadelní školy Zdeňka Jecelína.

Je držitelkou několika cen ( ceny Jiřího Adamíry, ceny Jana Kreczmara). Hrála i v mnoha filmech např. FRANTIŠEK JE DĚVKAŘ, KRÁSKA V NESNÁZÍCH, 3+1 S M. DONUTILEM a v seriálu OKRESNÍ PŘEBOR. Za zmínku stojí i to, že natočila 2 videoklipy k písním: Supercrooo – Superstar; Petr Muk – Láska tě spoutá.


3.10.1983
Kolín, Československo
Barbora Poláková csfd

Prázdniny s Broučkem40 rolíFacky láskyPrvok, Šampón, Tečka a KarelBábovkyKrajina ve stínuTvMiniUni: Zloděj otázekVítězové Anifilmu 2018KvartetoInstalatér z TuchlovicŽivot je životDefinice láskyLáska je láskaSvatá čtveřiceLovMicimutrFrantišek je děvkařKráska v nesnázíchMarta a VěraNeviditelníNevinné lžiZákladkaKriminálka AndělSoukromé pastiDokonalý světOkresní přebor3 plus 1 s Miroslavem DonutilemNadměrné maličkostiDobrá čtvrťObětiAlsa - koncert hvězd proti bezmociSvěrák a Uhlíř - padesát let spolu


Aktualizace osobnostního profilu Barbora Poláková: 8.11. 2023 13:45