Veronika Divišová 20 let


Veronika Divišová je česká herečka. Již v pěti letech se účastnila svého prvního konkurzu, který vyhrála a od té doby se herectví věnuje naplno. Hraje také na klavír a navštěvuje hodiny moderního tance. Po základní škole se rozhodla pro studium herectví na pražské konzervatoři.

Veronika je také velmi úspěšnou divadelní herečkou. V Divadle J. K. Tyla v Plzni byla obsazena do jedné z hlavních rolí (role Nadi, dcery majitelů Kotovových) v inscenaci „Unaveni sluncem“. V Divadle Na Jezerce účinkovala v „Petrolejových lampách“, v Divadle Na Fidlovačce v inscenacích „Shapira“ a „Rok na vsi“. Hostovala také v činohře Národního divadla, a to konkrétně v inscenaci „Audience u královny“, kde ztvárnila roli mladé královny Alžběty II.

V roce 2012 se stala vítězkou 44. dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana, kde získala Čestné uznání poroty dospělých za herecký výkon ve filmu Tady hlídám já.


24.5.2003
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Veronika Divišová csfd

MěstoTady hlídáme myTady hlídám jáCizí příběhTáta v nesnázíchVolhaJitřní zářeŠpunti na cestěBoženaModrý kódSestřičky Modrý kódSpecialistéJak si nepodělat životDoktoři z PočátkůGympl s (r)učením omezenýmČapkovy kapsyCukrárnaHvězdná talkshow s Dejvem a JančouWifinaŽivě na jedničce


Aktualizace osobnostního profilu Veronika Divišová: 1.4. 2024 19:18