Jan Haubert 64 let


Ing. Jan Haubert, v punkových kruzích známý též jako VZ1 či Hony Ušatec, je český spisovatel, básník a především zpěvák a textař převážné většiny písní legendární kapely Visací Zámek.

"Hony" Haubert se díky psaní textů dostal i k literární tvorbě. Prvotinou byl soubor textů kapely doplněný proslovem o vzniku kapely. Dnes má na svém kontě také například knihu mapující historii Visacího Zámku obsahující úryvky z jeho deníku , která byla nominována na literární cenu Josefa Škvoreckého.


9.2.1960
Janovice, Rýmařov, Československo
Jan Haubert csfd

KnoflíkářiPoslední rozloučení s Petrem HoškemThe Tap Tap v OpeřeTři sestry, Visací zámek - Beatová síň slávyVisací zámek - 25 letKokot a perlyChmelnice: Visací zámekVisací zámek 1982 - 2007The Fialky - KotvaVisací zámek - TraktorVisací zámek - KlíštěVisací zámek - PopsongVisací zámek - Punkový královstvíVisací zámek a 33 kytaristů - TraktorVisací zámek - Prezident je buznaVisací zámek - 50Visací zámek - Známka punkuVisací zámek - Všechno má svůj časVisací zámek - TraktorVisací zámek - ZázrakyVisací zámek - CigáraVisací zámek - Hymna šibeničních bratříON AIRTelevize Punk


Aktualizace osobnostního profilu Jan Haubert: 14.4. 2024 04:28