Mariana Klaveno 44 let


Tato americká herečka se narodila 25. října roku 1979. Společně se třemi sourozenci prožívala šťastné dětství v malém městě Endicott ve státě Washington, kde její rodina vlastnila farmu. Po vystudování střední školy St. John-Endicott byla přijata ke studiu herectví na University of Washington v Seattlu. Poté, co promovala s vyznamenáním, se Mariana Klaveno přestěhovala do Los Angeles.

Hlavní roli psychopatické opatrovatelky dětí, Abby Reedové, ztvárnila v roce 2007 ve filmu VRAŽEDNÁ CHŮVA, jejíž děj je přirovnáván k lépe hodnoceným thrillerům Ruka na kolébce a Skleněný dům. Nicméně i po tomto debutu opět následovalo pouze pár vedlejších rolí v seriálech K-VILLE a POHOTOVOST.

Zlom v její kariéře nastal teprve v roce 2008, kdy Mariana Klaveno dostává důležitou roli, Lorena Krasiki, představující stvořitelku hlavní postavy Billa Comptna v seriálu PRAVÁ KREV. Za tuto roli byla odměněna oceněním "Holy Shit Scene" na předávání cen Spike 2010 Scream za scénu ze třetí série seriálu, kdy ji představitel Billa Comptna, Stephen Moyer, při sexu otočí hlavu o 180 stupňů.


25.10.1979
Endicott, Washington, USA
Mariana Klaveno csfd

A Place Among the DeadLanguage ArtsCesta bez návratuWest of RedemptionNo God, No MasterEdenNevinnýNebezpečný letVražedná chůvaTenkrát a dnesGameboxSuperman a LoisNámořní vyšetřovací službaPrezident v pořadíDevious MaidsStalkerTrue Blood: Pravá krevDexterHavaj 5-0Myšlenky zločince: Chování podezřelých


Aktualizace osobnostního profilu Mariana Klaveno: 27.4. 2024 00:03