Dirk Galuba 83 let


Dirk se narodil v Polsku. Se svými rodiči pak emigroval do Německa a usadil se ve městě Brémy, kde žil až do maturity. Začal studovat medicínu v Westfälischen Wihelms-Univerzity v Münsteru, ale po několika semestrech univerzity nechal.

Od roku 2005 dostal hlavní roli v nekonečném seriálu SÍLA LÁSKY. Hraje v něm hotelového ředitele Wernera Saalfelda. Podobně i jeho herečtí partneři ze seriálu SÍLA LÁSKY, s ním hráli i v kriminálním seriálu SOKO 5113. Hrál i v jednom romantickém filmu od spisovatelky Pilchner.

Také se objevil v historickém filmu BAND OF BROTHERS , který režíroval Steven Spielberg. Dirk Galuba hovoří francouzsky a anglicky. Hraje na klavír, rád boxuje, hraje tenis a plave. V současnosti žije v Mnichově.


28.8.1940
Schneidemühl, Německá říše
Dirk Galuba csfd

Eine Sennerin zum VerliebenMrakWer entführt meine Frau?Vánoční losHříšná holkaRudolfIndio 2 - VzpouraMrs. Harris fährt nach Monte CarloČlánek na titulní stranuTitanicLili MarleenDer große Karpfen Ferdinand und andere WeihnachtsgeschichtenJezdec na běloušiVorhang auf, wir spielen MordAnita Drogemöller und die Ruhe an der RuhrA déšť smyje každou stopuHubert a StallerMalý rytíř TrenkSpeciální tým KolínDůkaz na dosahIn aller FreundschaftSladká LauraSOKO MünchenRosamunde PilcherZvláštní jednotka, LipskoBig BenIch lass mich scheidenVyšetřovatelAhoj, Robbie!Bratrstvo neohroženýchDie WachePřípad pro dvaUtta DanellaCandy ClubKanadische Träume - Eine Familie wandert ausKriminálka KolínAhoj, strejdo doktore!Zwei Brüder


Aktualizace osobnostního profilu Dirk Galuba: 11.11. 2023 00:19