Aimee Teegarden 34 let


Aimee Richelle Teegarden, jak se celým jménem jmenuje tato americká herečka, se narodila 10. října 1989 v Kalifornském Downey. Byla členkou Job's Daughters International v domovském Downey. V roce 2008 v Anaheimu, Kalifornii získala ocenění Honorary International Sweetheart of DeMolay International. Mezi její herecké vzory patří Julia Roberts a Sandra Bullock.

Její nejvýraznější role přišla v roce 2006, kdy byla obsazena do role Julie Taylor, dcery trenéra Taylora v seriálu FRIDAY NIGHT LIGHTS. Ten má pět sezón a točil se v letech 2006-2011. V roce 2008 si zahrála společně s Kellanem Lutzem v klipu skupiny Hinder. O rok později se objevila jako host ve třech epizodách seriálu 90210, ale také v seriálech CSI, CSI: MIAMI a LEGEND OF THE SEEKER.

V roce 2011 se jí podařilo ulovit i role ve filmu. Nejprve se ukázala ve vedlejší roli v pokračování kultovního hororu VŘÍSKOT 4, stejně tak získala i roli ve snímku MATURIŤÁK, kde se předvedla jako snaživá studentka Nova Prescott. V květnu 2011 byla nominována na Young Hollywood Awards za svojí roli ve FRIDAY NIGHT LIGHTS.


10.10.1989
Downey, California, USA
Aimee Teegarden csfd

Autumn in the CityChristmas Class ReunionHeart of the MatterThe Road to GalenaA New Year's ResolutionMy Christmas Family TreeNájemník na zabitíOnce Upon a Christmas MiracleA Change of HeartKruhyPekařky z BrooklynuLáska a čestPět příběhů šílenstvíThe SelectionBeautiful WaveBeneath the DarknessMaturiťákVřískot 4Dobrodružství severu 3DDům v temnotáchThe Perfect Age of Rock 'n' RollNotoriousRančLáska ve hvězdáchAim HighSvětla páteční nociKriminálka Las Vegas90210: Nová generaceKriminálka MiamiTajemství PravdyNed's Declassified School Survival Guide


Aktualizace osobnostního profilu Aimee Teegarden: 20.11. 2023 03:44