Sylvia Hoeks 40 let


Sylvia Hoeks se narodila v Maarheeze, v jižní části Nizozemska. Už od 14 let cestovala do mnoha evropských zemí a pokusila prorazit do světa modelingu. Poté, co dokončila střední školu, začala studovat na Maastrichtské divadelní akademii.

V roce 2010 hrála Sylvia v celovečerním filmu Tirza režiséra Rudolfa van den Berga, který získal ocenění nejlepší film na Mezinárodním filmovém festivalu Festroia v Portugalsku.

V roce 2011 hrála hlavní postavu Johanny v celovečerním filmu De Bende van Oss. Pět let po jejím národním průlomu začala opět pracovat společně s režisérem Josem Stellingem na svém novém celovečerním filmu Dívka a smrt.

V roce 2013 Sylvia hraje svojí první mezinárodní roli ve filmu Giuseppea Tornatoreo Nejvyšší nabídka, kde hrála vedle Geoffreyho Rushe. Film se stal trhákem v několika evropských zemích, jako je Itálie a Španělsko a byl nominován na nejlepší film na European Film Awards 2013


1.6.1983
Maarheeze, Noord-Holland, Nizozemsko
Sylvia Hoeks csfd

Berlin NobodyPlán ASeacoleDívka v pavoučí sítiRewind - Die zweite ChanceStíny válkyBlade Runner 2049RenegátiWhatever HappensBro's Before Ho'sNejvyšší nabídkaDívka a smrtVatertage - Opa über NachtHříšní lidé města OssTirzaBouřeLife Is BeautifulTiramisuDuškaFrankieStaatsgevaarlijkSeeBerlínská miseOverspelBloedverwantent Schaep Met De 5 PootenGooische vrouwenVuurzeeHet bezoekThe Story of John MuleX-Ray EyesEis freiIMDb on the Scene - InterviewsRed Carpet Report


Aktualizace osobnostního profilu Sylvia Hoeks: 31.10. 2023 12:35