Kristy McNichol 61 let


Kristy McNichol vyrůstala se svými dvěma staršími sourozenci u matky bez otce. Matka pracovala jako statistka. Od svých sedmi let Kristy vystupovala v TV reklamách a první skutečnou roli dostala v TV seriálu Apple's Way (od r. 1974).

Mezitím již sbírala zkušenosti také před filmovou kamerou, kde na sebe upozornila jako jedna z dospívajících dívek, které prožívají na letním táboře svá první milostná dobrodružství, a to v romantické komedii režiséra Ronalda F. Maxwella Miláčkové.

Své herecké kvality mnohem přesvědčivěji prokázala v postavě zanedbávané dcery Polly, o jejímž vztahu k matce, broadwayské herečce, která se vrací z protialkoholního léčení, vypráví filmová adaptace hořké komedie Neila Simona Only When I Laugh.

Popularitu si však zejména udržovala účinkováním v televizi, kde řadu let ztělesňovala policejní důstojníci Barbaru Weston v seriálu Empty Nest (od r. 1988). Její o rok starší bratr Jimmy McNichol se také věnoval herecké kariéře.


11.9.1962
Los Angeles, California, USA
Kristy McNichol csfd

Matka nevěstyDítě nevěstyDěti nevěstyThe Forgotten OneNemůžeš uspěchat láskuSpojení dvou měsícůDream LoverSmekněte, pánovéLíbá, MaryJust the Way You AreBílý pesThe Pirate MovieOnly When I LaughThe Night the Lights Went Out in GeorgiaBlinded by the LightMiláčkovéMy Old ManCarpenters: A Christmas Portrait, TheKonecLike Mom, Like MeSummer of My German SoldierCarpenters at Christmas, TheLove Boat II, ThePinballs, TheMe and Dad's New WifeVpád do AmerikyEmpty NestThe Golden GirlsTo je vražda, napsalaFamily


Aktualizace osobnostního profilu Kristy McNichol: 31.10. 2023 07:31