Camille Keaton 76 let


Herečka Camille Keaton se narodila 20.července 1947 v oblasti Pine Bluff, v americkém státě Arkansas. Je vzdálenou příbuznou slavného komika němého filmu, Bustera Keatona. Až do roku 1960 navštěvovala střední školu Eudora v Arkansasu, poté se její rodina přestěhovala do Atlatny, stát Georgia. V roce 1969 byla přímým spoluúčastníkem vážně autonehody, jež na ní zanechala doživotní následky v podobě jizev ve tváři.

Díky svému vzezření se Camille objevila v roce 1972 na titulní straně pánského zábavního časopisu Playmen. V roce 1978 vyhrála na španělském festivalu Catalonian International Film Festival hlavní hereckou roli za film Plivu na tvůj hrob (I spit on your grave), což je zároveň její největší filmovou rolí - tento film se taktéž dočkal svého remaku v roce 2010 a pro úspěch i pokračováním remaku v roce 2013.

Po několika minirolích se poté objevila už pouze v hororu The Butterfly room (2012). Zajímavostí je, že se v roce 2012 mihla ve filmu Lords of Salem známého kontroverzního režiséra Roba Zombie, ovšem její scény (společně ještě se scénami herců Clintona Howarda a Udo Kiera), byla nakonec vystřiženy.


20.7.1947
Pine Bluff, Arkansas, USA
Camille Keaton csfd

Christ RisingCamp TwilightCry for the Bad ManI Spit on Your Grave: Deja VuMe and Mrs. JonesDeath HouseCabaret DiaboliqueDeadlinesPlan 9Blood RiverThe Butterfly RoomSella TurcicaHoly HollywoodSavage VengeanceNo JusticeBetonová džungleSyrová sílaPlivu na tvůj hrobMadeleine, anatomia di un incuboIl Gatto di Brooklyn aspirante detectiveIl sesso della stregaDecameron No. 2 - Le altre novelle del BoccaccioDecameroticusEstratto dagli archivi segreti della polizia di una capitale europeaProde Anselmo e il suo scudiero, IlSolange: Teror v dívčí školeSkin: A History of Nudity in the MoviesGrowing Up with I Spit on Your GraveSavage Vengeance: Interview with Camille KeatonVideo Nasties: Moral Panic, Censorship & VideotapeBan the Sadist Videos!


Aktualizace osobnostního profilu Camille Keaton: 3.11. 2023 12:26