Jennifer Sky 47 let


Jennifer Danielle Wacha (Sky je pseudonym) se narodila 13. října 1976 na Floridě. Ve třinácti letech začínala jako modelka a od poloviny 90. let přesedlala na práci pro televizi. Díky modelingu procestovala celý svět a spolupracovala s mnoha magazíny (Seventeen, YM, Allure, Elle a Vogue Bambini) a objevovala se na nejrůznějších obálkách (Sassy, California Tan, Pepe Jeans, Dannon, Baby Ruth a Ford).

Zásadním zlomem v její kariéře byla role Amarice ve 4. a 5. sérii XENY, která původně měla být novou vůdčí postavou a nalákat tak nové diváky, ale tento nápad nebyl nakonec realizován – a tak byla Jennifer "odškodněna“ titulní rolí v CLEOPATŘE 2525. Práci na této ženské sci-fi z 26. století si velice zamilovala a tehdy její hvězda stoupala strmě vzhůru. Seriál byl ale předčasně ukončen, i když v posledním období byla pro něj získána dvojnásobná stopáž z původní půl hodiny.

Po této zkušenosti musela Jennifer začínat znovu od píky a jelikož ji nejdříve nečekalo příliš nových nabídek, doplnila si vzdělání a promovala jako Master Class in Memoir. Jako herečka navázala jednou později vystřiženou scénou v průměrné komedii TĚŽCE ZAMILOVÁN. Následovala hlavní role v experimentálním hororu STRACH V PŘÍMÉM PŘENOSU a dlouhá řada hostování v nejrůznějších seriálech (VZKVÉTAJÍCÍ MĚSTO, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, ČARODĚJKY nebo DRAGNET). Výjimečnější bylo hostování na pokračování v seriálech FASTLANE a KRIMINÁLKA MIAMI.

Také měla tu čest si zahrát v posledním televizním speciálu COLUMBA - COLUMBO MÁ RÁD NOČNÍ ŽIVOT. Při práci na filmu FISH WITHOUT A BICYCLE se seznámila s Alexem Bandem, frontmanem skupine The Calling, a o rok později se za něj provdala. Tehdy účinkovala v klipu jejich nového hitu Anything a fanoušci její filmové kariéry a jeho skupiny se spojili a zamilovali si je oba. Nicméně v roce 2009 se manželství rozpadlo, ačkoli Jenn i Alex nadále zůstávají přáteli.


13.10.1976
Palm Beach, Florida, USA
Jennifer Sky csfd

The San San TrilogyOdnikud někamThe Helix... LoadedMeet MarketNeumírej sámFish Without a BicycleShop ClubStrach v přímém přenosuTrigger HappyTěžce zamilovánNáš syn, naše poutoKriminálka MiamiColumboDragnetFastlaneČarodějkyKriminálka Las VegasVzkvétající městoCleopatra 2525XenaSins of the CityBuffy, přemožitelka upírůModrý PacifikStrážce mořeEmerald CoveGeneral HospitalFrom the Mouths of BabesThe Calling: AnythingThe 46th Annual Grammy AwardsE! Živě z červeného koberce


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Sky: 30.10. 2023 20:00