Caitlin Stasey 33 let


Herečka ale také i zpěvačka, Caitlin Stasey, celým jménem Caitlin Jean Stasey se narodila rodičům Davidovi a Sally 1. května 1990 v Australském Melbourne, kde vyrůstala se svojí mladší sestrou Victorií a kde také dodnes žije.

Caitlin se nám zatím převážně představila jako seriálová herečka, ale v její filmové kariéře určitě stojí za zmínku film z roku 2013 Všechny roztleskávačky zemřou, kde si zahrála hlavní roli Maddy Killianové. A nebo z letošního roku 2014 - Já Frankenstein, kde si střihla ne moc velkou, ale velmi sympatickou roli Chrličské strážkyně Keziah, a to po boku Aarona Eckharta.

Caitlin, která se hlásí k bisexuální orientaci a bojuje proti diskriminaci homosexuálů, zatím na svůj velký úspěch ve světě filmu stále čeká. Doufejme že se brzy dočká.


1.5.1990
Melbourne, Victoria, Austrálie
Caitlin Stasey csfd

ÚsměvHorse LatitudesSpřízněné dušeDívka ve vaněSummer Days, Summer NightsAll I NeedFear, Inc.Chu and BlossomJá, FrankensteinLust for LoveEvidenceVšechny roztleskávačky zemřouTomorrow, When the War BeganTřída 07Zákon gangu: MayovéSny o ManhattanuFantasy IslandFor the People13. okrsekPlease Like MeKrálovství


Aktualizace osobnostního profilu Caitlin Stasey: 31.10. 2023 19:41