Danny John-Jules 63 let


Danny John-Jules se narodil v roce 1960 v Londýně. Začínal jako tanečník a zpěvák, ve svých 17 letech se poprvé objevil v pořadu SCUM. Počátkem osmdesátých let spojil tančení a zpěv a účinkoval v muzikálech (např: STARLIGHT EXPRESS. Účinkoval navíc ve slavném londýském divadle Old Vic. Zpíval se skupinou Wham a také s Davidem Bowiem, s kterým k filmu LABYRINT nazpíval soundtrack. Ve filmu MALÝ ZÁMEK HRŮZ ho zahlédneme v roli zpěváka na ulici.

Po seriálu a během něj účinkoval v několika show a pořadech s Trpaslíkem souvisejících. Po Trpaslíkovi si zahrál upíra v BLADE 2, kde hrál hlavní roli Wesley Snipes. Poté se podílel na několika menších projektech, a proto jeho největší rolí zůstává Kocour V ČERVENÉM TRPASLÍKU. Doufejme, že své brilantní výkony zopakuje i v několikrát odloženém RED DWARF MOVIE.


16.9.1960
Londýn, England, Velká Británie
Danny John-Jules csfd

The RaptureVoodoo MagicThe GrindInformátorkaSucker PunchUndergroundA Goat's TailBlade 2Sbal prachy a vypadniLondon Kills MeLabyrintMalý krámek hrůzSpodinaScumDodgerSmrt v rájiČervený trpaslíkRobozunaMěstské legendy


Aktualizace osobnostního profilu Danny John-Jules: 14.3. 2024 14:31