Laura Donnelly 41 let


Laura Donnelly je britská televizní, filmová a divadelní herečka, která se narodila v hlavním městě Severního Irska Belfastu, kde vyrůstala společně se svými pěti sourozenci. Její otec Martin v tomto městě vykonával lékařskou praxi společně s její matkou Angelou, která byla zdravotní sestra. Ve svém rodném městě taktéž vystudovala gymnázium Rathmore Grammar School. 

Laura se narodila ve znamení Lva a je 163 centimetrů vysoká. Zahrála si v mnoha televizních, filmových i divadelních rolí, z nichž je nejvýraznější její postava Jenny Fraser v americkém dramatickém televizním seriálu Cizinka. Byla ve vztahu s anglickým kytaristou kapely Snow Patrol Nathanem Connolym, se kterým se po čtrnáctiletém soužití v roce 2014 rozešla. Poté následoval dvouletý vztah s americkým hercem Lee Pacem, který nevydržel a také se rozpadl. Do třetice se seznámila v roce 2017 s anglickým dramatikem, scenáristou a režisérem Jezem Butterworthem, který je známý pod svým uměleckým pseudonymem Jez. S. Společně s Jezem žijí v Londýně, kde vychovávají své dvě dcery Radhu a Alibhe.

Mezi její záliby patří zejména herectví a zpěv. Mezi její oblíbené herce patří Hugh Jackman, se kterým si zahrála na Broadwayi hru „The River“, kterou napsal její poslední partner. Její oblíbené herečky jsou Cate Blanchett a Judi Dench. Jejím nejoblíbenějším drinkem je Martini. Nejoblíbenějšími destinacemi jsou Londýn, New York a Paříž. Nejoblíbenějšími filmy jsou A co Bob? a Jih proti Severu. Jejím nejoblíbenějším seriálem je Dobrá manželka. Na sociálních sítích má své účty na Twitteru, Facebooku a Instagramu.


20.8.1982
Belfast, Northern Ireland, Velká Británie
Laura Donnelly csfd

Vlkodlak: Noční lovecTolkienThe Program: Pád legendySrdce lehkostiTales of UsJak je, Cartere?Best: His Mother's SonDreadLevá nebo praváInsatiableViktoriánkyBritanniaCizinkaBeowulf: Návrat do ShieldlanduPádPohřešovanýMerlinOccupationRough DiamondSugar RushHexComedy LabCasualtyPoldovéBe More EthnicThe 73rd Annual Tony Awards


Aktualizace osobnostního profilu Laura Donnelly: 7.3. 2024 08:45