Katie Leclerc 37 let


Katie Leclerc se narodila 6. listopadu 1986 v San Antoniu. Herecké nadání se u ní začalo projevovat už v dětském věku. Na škole se věnovala mnoha aktivitám (basketball, sborový zpěv, tanec), ale herectví se naplno začala věnovat až později.

V současnosti ji můžeme vídat každý týden jako Daphne Vasquezovou v seriálu SWITCHED AT BIRTH. Za roli Daphne byla Katie nominována na cenu TV Breakout Star Teen Choice Awards 2011.

Katie trpí tzv. Menierovým syndromem, jehož hlavními příznaky jsou mimo nevolnost hlavně šelesty, hučení v uších a zhoršení sluchu. Tyto záchvaty se mohou objevovat v (ne)pravidelných intervalech a mohou trvat několik hodin, ale i dní. Katie tedy (jak sama prozradila v jednom z rozhovorů) někdy slyší naprosto perfektně, jindy naopak neslyší vůbec nic. Plynně ovládá znakový jazyk a velmi ráda vaří. Má dva starší sourozence.


6.11.1986
San Antonio, Texas, USA
Katie Leclerc csfd

Unicorn BoyA Cape Cod ChristmasBlue CallA Bride's RevengeChristmas a la ModeRound of Your LifeParty BoatThe OnesŠílená tchyněStars Are Already DeadCloudy with a Chance of LoveHoliday BreakupMesmerizedThe ReckoningThe ConfessionFlying ByThe Inner CircleNámořní vyšetřovací službaThe FilthConfessTeorie velkého třeskuZáměnaZpátky do školyKriminálka Las VegasTěžký časy RJ BergeraInvaze buranů


Aktualizace osobnostního profilu Katie Leclerc: 6.11. 2023 08:53