Conan Stevens


Conan se narodil a vyrůstal v Austrálii, přestože v něm koluje britsko-německá krev. Studoval drama na univerzitě v Newcastlu. Na obrazovce se poprvé objevil v komediální show místní televize SUPER HUBERT CANCER FUND RAISER, nedlouho poté se Conan objevil na jevišti vedle britského komika Juliana Clearyho.

V roce 2006 se přestěhoval do Thajska, kde měl možnost pracovat na thajských, indických a čínských filmech. Jeho největším zdejším úspěch byl BANGKOK ADRENALINE, na kterém se podílel i jako scénárista a producent. Film byl úspěšný jak v tamních kinech, tak na DVD a to i v mezinárodním měřítku.

V roce 2011 dostal roli v úspěšném fantasy seriálu HRA O TRŮNY, kde ztvárňuje sera Georga Cleganea. V nejbližší době Conana uvidíme ve třetí sezóně SPARTAKUSE. V roce 2012 a 2013 bude možno Conana vidět v HOBITOVI, kde se objeví v roli skřetího krále Morie – Azoga.

Conan byl během univerzitního života rekordmanem v pití piva (1989-1993), dokud ho jeho spolubydlící neporazil. Kromě auta se občas rád projede na koni či motorce. Má více jak dvanáctileté zkušenosti s bojovým uměním a s wrestlingem. Dorozumí se thajsky a francouzsky. Je členem Mensy.

Conan Stevens csfd

A Man Will RiseExtinctionEmpty by DesignBuffalo BoysDead Squad: Temple of the UndeadBrothersHobit: Bitva pěti armádKrvavý BangkokMystic BladeSyn BožíKrálovství VikingůHobit: Neočekávaná cestaLargo Winch II: Spiknutí v BarměZrození legendy5 huajai heroChandni Chowk to ChinaSbal holku a vypadniDronaE-Tim tai naeHanuman klook foonSomtumOstrov pokladůTajný agent 2Man ThingBibleSpartakusHra o trůny


Aktualizace osobnostního profilu Conan Stevens: 5.11. 2023 23:36