Alyssa Diaz 38 let


Alyssa Elaine Diaz je americká televizní a filmová herečka, která se narodila v losangeleské čtvrti Northridge, která se nachází v oblasti San Fernanda. Je starší sestrou svého bratra Michaela Andrewa Diaze, který se narodil o dva roky později, než ona. Oba dva sourozence vychovávala jejich matka Florence E. Diaz, rozená Sloan, a jejich otec Armando Diaz. Po svých rodičích zdědila kolumbijské, mexické a irské předky a taktéž katolickou výchovu.

Alyssa měří 168 centimetrů a narodila se ve znamení Panny. Dlouhou dobu randila s tajemným mužem, kterému říkala Emilio a se kterým sdílela mnoho fotek na svém Instagramovém účtu. Následně se zasnoubila s mexickým zpěvákem a skladatelem Gustavem Galindem, který byl nominovaný na cenu Grammy a kterému v prosinci roku 2020 porodila malého chlapečka. S přítelem spoluzaložili charitu s názvem I Am Now Me, která se snaží o posílení postavení pro ohroženou dospívající mládež v pěstounské péči. Takže pracují s dívkami ve věku od 13 do 17 let a jednou za měsíc přivedou řečníka, aby mluvil o stanovení cílů a vizi.

Alyssa má ve svém domě prostor, který nazývá „léčebnou místností“. Je to místo, kde si po dlouhém dni odpočine a dobije se. Alyssin léčebný pokoj je plný mystických předmětů a hudebních nástrojů, včetně afrického bubnu djembe. Je vášnivou čtenářkou. Říká, že čtení je vlastně to, co ji nastartovalo na cestě k herectví. S ohledem na to není tak překvapivé, že jediná věc, kterou má vždy v kabelce, je kniha.

Její nejoblíbenější knihou je „Alchymista“ od brazilského spisovatele Paula Coelha. Jejím nejoblíbenějším filmem jsou Čelisti a přiznala se, že jejím hereckým vzorem je australská herečka Cate Blanchett. Je velkou fanynkou Bruce Leeho a díky tomu začala provozovat různé druhy bojových uměních. Ve volném čase ráda cestuje, maluje a trénuje kickbox. Věnuje se také józe a meditaci.


7.9.1985
Northridge, California, USA
Alyssa Diaz csfd

Ray Donovan: The MovieBatman: The Long Halloween, Part OneBatman: The Long Halloween, Part TwoThe Way We Weren'tParallelThe Joneses UnpluggedOther People's ChildrenRudý úsvit: Nová krevNoc žraloka 3DThe Jensen ProjectBen 10: Alien SwarmOh Baby!Sixty Minute ManHow the Garcia Girls Spent Their SummerZelenáčThe Rookie: FedsNámořní vyšetřovací služba L. A.Life SentenceNarcos: MexikoRay DonovanZoo


Aktualizace osobnostního profilu Alyssa Diaz: 30.10. 2023 22:23