Katerina Papoutsaki 45 let


Narodila se dne 25. ledna 1979 v Aténách , kde i vyrůstala. Vystudovala dramatickou školu Vassilise Diamantopoulose a přitom absolvovala i kurzy klasické písně, tance a částečně také kurz baletu. Už v té době si zahrála v několika populárních řeckých televizních seriálech. Po ukončení dramatické školy si zahrála v několika divadelních představeních a začala se postupně objevovat i ve filmech ale především v televizi.

Následovala bohatá televizní kariéra Kateriny Papoutsaki. Ta zahrnuje mnoho titulů od vážnějších žánrů až po komediální role. A především na komediální herecké rovině je postavená její popularita a obliba nejen u řeckých diváků.


25.1.1979
Atény, Řecko
Katerina Papoutsaki csfd

Perimenontas ti NonaLarisa empisteftikoTo eteron imisyI Love KarditsaFili tis... Zois, ToAyın Karanlık YüzüTria poulakia kathontaiMavro galaPropatoriko amartimaTa kalytera mas hroniaParamythi... alliosEthniki ElladosEftyhias 22Eho ena mystiko...Ta koritsia tou babaAn m' agapasEpafiI apli methodos ton trionPethaino gia senaAerines siopesDe tha mou kanete to spiti...Kokkinos kyklosKonstantinou kai Elenis


Aktualizace osobnostního profilu Katerina Papoutsaki: 19.11. 2023 15:30