Tom McCleister 74 let


Americký herec celým jménem Thomas McLeister se narodil 26. května 1949 v New Yorku. O jeho časném životě se moc neví. Tento herec nerad poskytuje rozhovory s médii a o svém životě moc nemluví. Co o něm ale víme je, že je to především televizní herec.

Ovšem jeho největší a nejznámější rolí zůstává Ike v seriálu Ženatý se Závazky. Ike je jedním ze sousedů Ala Bundy a později se stává společně s Bobem Rooneym členem Ne Madam! Celkem tuto roli ztvárnil v 18. epizodách, kde se v seriálu objevoval od roku 1994 až do samotného konce v roce 1997.


26.5.1949
New York City, New York, USA
Tom McCleister csfd

Million Dollar BabyPanikaZávistKrádež legendyOd kolébky do hrobuIt's All About YouEverything Put TogetherĎábel přicházíBuddy BoyLéto v AlabaměYou Lucky DogÚchylPension hrůzyPůlnoční běh stále dokolaJeden a půl policajtaFletch žijeDvojčataKdo seje vítrPůlnoční běhHard ChoicesThe American SnitchSplitz - bláznivá dívčí kapelaMercy StreetBansheeOdložené případyFour KingsSběratelé kostíTrávaPohotovostNámořní vyšetřovací službaDrzá JordanČarodějkyJAGProvidenceBattle of the SitcomsCover Me: Based on the True Life of an FBI FamilyFreakyLinksGirlfriendsGrosse PointeKriminálka Las VegasLovkyněMalcolm v nesnázíchRoswell


Aktualizace osobnostního profilu Tom McCleister: 17.11. 2023 22:56