E.E. Bell 68 let


Americký herec celým jménem Edward Earle Bell se narodil 27. prosince 1955. Je milovník hudby, v mládí byl členem v kapely, kde získal přezdívku Ed Bell. Jako herec měl problém se prosadit. Důkazem je, že po účinkování v seriálu Diff'rent Strokes celkem pěl let nezískal žádnou roli. Uspěl v roce 1990 a od té doby pravidelně hraje v televizi.

Po seriálu Ženatý se Závazky hraje epizodní role v dalších seriálech. Můžeme uvést: Hráči, Lovec z podsvětí, JAG, Západní křídlo, Beze stopy, Las Vegas: Kasino, Jmenuju se Earl, Sběratelé kostí, Jak jsem poznal vaši matku, Dr. House, Glee nebo Mentalista.

V roce 1998 měl s kapelou Whooligans živé vystoupení v Long Beach v Kalifornii. Whooligans jsou irsko - americká folková kapela.


27.12.1955
E.E. Bell csfd

BabylonSvatba na JamajceUnderwater Upside DownBalada o Busteru ScruggsoviAve, Caesar!MajákThe Funhouse MassacreDean Slater: Resident AdvisorHodně štěstí, Charlie: Film o velké cestěVoda pro slonyVyprahlá prériePolibte nevěstuTěsně vedle3 Wise WomenMůj auťák Brouk61*Thank You, Good NightBig Brother TroubleBouřeMůj obrAir Force OneLewis, Clark a GeorgeMedvědí horaIce Cream ManZapomeň na PařížEight Hundred Leagues Down the AmazonVraždy černé vdovyYesterday TodayNeříkejte mamince, že pečovatelka zemřelaVražedná vizeElectric Blue 11AJ a královnaSmrtonosná zbraňVychovávat HopeBelle'sDokonalý podrazDoktorka z DixieDr. HouseGleeNa parket!Jak jsem poznal vaši matkuHung - Na velikosti záležíSonny ve velkém světěJmenuju se EarlIn Case of EmergencySběratelé kostí


Aktualizace osobnostního profilu E.E. Bell: 31.10. 2023 05:42