Rasmus Hardiker 39 let


Rasmus Hardiker je anglický herec. S výborným prospěchem vystudoval Arthur Terry School v Sutton Coldfield, jeho oborem bylo drama. Jeho křestní jméno Rasmus je celkem běžné jméno, avšak v Dánsku, odkud pochází Rasmusova matka.

Rasmus ovšem pronikl i do celovečerních filmů, počátkem mu byl televizní film A Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets. V roce 2006 potom film Zahřívací kolo, kde si zahrál soutěžícího v univerzitní výzvě. Dále se objevoval v mnoha dalších filmech, například v Magicians nebo ve filmu Chci to!. Jeho prozatím nejznámější role je z filmu Princ a Pruďas, kde si zahrál výstředního panoše Courtneyho.

Rasmus se také věnuje dabování. Dabuje v dětských filmech jako je Mašinka Tomáš nebo Tomáš a jeho přátelé – zde dabuje postavu jménem Philip. V pohádce Mary and The Witch's Flower dabuje postavu jménem Zebedee.


31.1.1985
Sutton Coldfield, England, Velká Británie
Rasmus Hardiker csfd

Hilda a král horDennis & Gnasher: Unleashed! On the Big ScreenThomas & Friends: Digs & Discoveries - BeneluxThomas & Friends: Danger at the DocksDer kleine VampirMašinka Tomáš: Úžasné lokomotivyThomas & Friends: Christmas on SodorTomáš a jeho přátelé: Cesta z ostrova SodorMašinka Tomáš: Zapněte motoryZevláci vs. ZombíciPrinc a pruďasHugeMicro MenBázlivé srdceLekce 21Chci to!Good Samaritan, TheMagiciansVánoce v hotelu RivieraZahřívací koloA Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His SonnetsHildaVan Der ValkNej a NejNejkaNezastavitelný žlutý yetiSavciNinja ExpressThunderbirds Are Go!Danger MouseKryptonThomas & Friends: Meet the Steam Team


Aktualizace osobnostního profilu Rasmus Hardiker: 20.2. 2024 00:23