Alessandra Mastronardi 38 let


Alessandra Mastronardi je italská herečka, narozená 18.2.1986 v Neapoli. Když jí bylo pět let, spolu s rodiči se přestěhovala do Říma, kde vystudovala obor "Živé umění"  na univerzitě Sapienza.

Až roku 2006 se objevila první velká role, Eva Cudicini v seriálu I Cesaroni, kde hrála až do roku 2010 jednu z hlavních postav. Po opuštění seriálu začala hrát především v zahraničních filmech, například filmy Woodyho Allena To Rome with Love - Do Říma s láskou, Ameriqua nebo v kanadsko-italské minisérii Titanic: Blood and Steel. Roku 2014 si zahrála Julii v italské koprodukční minisérii Romeo e Juliet.


18.2.1986
Napoli, Campania, Itálie
Alessandra Mastronardi csfd

Con chi viaggiJestli se rozzlobíme, budeme zlíNesnesitelná tíha obrovského talentuOna je ta praváWrobionyCarlaAbout UsSi muore solo da viviL'agenzia dei bugiardiÖtzi e il mistero del tempoZtraceni ve FlorenciiLifeAmici come noiOgni maledetto NataleRomeo and JulietAmeriQuaPáté kolo od vozuDo Říma s láskouLa Chartreuse de ParmeAtelier Fontana - Le sorelle della modaSotto il cielo di RomaJdi za svým snemProva a volareBestie v srdciIl veterinarioVelký TurínEine Billion DollarL'allievaMedicejovéC'era una volta Studio UnoMistr amatérI CesaroniTitanic - krev a ocel


Aktualizace osobnostního profilu Alessandra Mastronardi: 3.11. 2023 16:04