Kamil Střihavka 59 let


Český zpěvák Kamil Střihavka se narodil 20. ledna 1965 v Oseku. Vystudoval střední školu elektrotechnickou ve Varnsdorfu v roce 1983. V roce 1986 začal zpívat s power metalovou skupinou Motorband.

V současnosti je frontmanem kapely Kamil Střihavka & Leaders!. Vystupuje v Hudebním divadle Karlín v rockové opeře Jesus Christ Superstar. Na muzikálových scénách je k vidění v inscenacích Kapka medu pro Verunku, Johanka z Arku a Robin Hood.


20.1.1965
Duchcov, Československo
Kamil Střihavka csfd

Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deštěDevadesátkyGympl s (r)učením omezenýmUliceIkony Kamila StřihavkyEsterPopStoryGo za Gorilou5 Tuctů ČombehoMotorband: RestartMikulášská s The Tap Tap ve Foru KarlínTajemství muzikálůČT Live - Vzpomínka na Jiřího SchelingeraB.S.P - The Best Of & Live In Retro Music HallČT Live - Pocta Petru MukoviAleš Brichta: 50 Tesla Arena: LiveČT Live - J.A.R. 20 let: PLES ESAlexandrovciČT Live - Lucie BíláMichal Pavlíček - Beatová síň slávyČT Live - Michal PavlíčekHvězdy na VltavěLegenda jménem QueenBigbítB.S.P. LiveXindl X - ZZZ (pro Světlušku) ft. JananasThe Tap Tap - Noha na kolejíchSázava KLAN: Nad SázavouB.S.P. - Když se snáší déšťLucie Bílá a Kamil Střihavka: SamotaKamil Střihavka, Bára Basiková - Když se snáší déšťZemě vzdálená10 let s ČT artBalage 60Olympic 60...vlak, co nikde nestavíVánoční koncert Karla GottaKapka medu pro VerunkuOidipus TyranusElixír životaNěmcováObraz Doriana GrayeLáska je láska


Aktualizace osobnostního profilu Kamil Střihavka: 23.4. 2024 02:35