Rose Leslie 37 let


Rose Leslie pochází ze Skotska, kde se narodila jako prostřední z pěti dětí. Rose měla poněkud netradiční dětství, vyrůstala totiž na hradě Lickleyhead poblíž Aberdeenu, který její rodina již po staletí vlastní. To ji ale nezastavilo v tom, aby se začala zajímat o povolání, které by si člověk se šlechtou většinou nespojil. Herectví Rose učarovalo poprvé na střední škole, kde strávila pět let. Poté byla přijata na prestižní London Academy of Music and Dramatic Art. Po třech letech si z této školy odnesla titul a pustila se naplno do práce v televizi.

V roce 2011 byla obsazena do fantasy dramatu GAME OF THRONES podle knih George R.R. Martina a zdá se, že právě postava bojovnice Ygritte, které se pro její zrzavé vlasy říká „ohněm políbená“, jí otevře dveře do světa velkých hereckých rolí.


9.2.1987
Aberdeen, Scotland, Velká Británie
Rose Leslie csfd

Smrt na NiluMorganNávrat domůPohádky narubyPoslední lovec čarodějnicSvatební cestaTeď a tadyNew TownZakletý v časeVigilDobrý bojLutherPanství DowntonHra o trůnyThe Great FireUtopiaBlandingsZločiny z vřesovišťCase HistoriesLetters from BaghdadColdplay's Game of Thrones: The MusicalVězněm v cizině


Aktualizace osobnostního profilu Rose Leslie: 2.11. 2023 20:28