Andrew Bowen 52 let


Andrew se narodil 31.března 1972 v Bostonu, ale vyrůstal ve Vermontu. Andrewova kariéra začala v šesti letech, kdy ho matka přihlásila do tance a o rok později se představil ve své první hře Once upon a Rhyme. Andrew pokračoval ve studiu moderního jazzu a baletu osm let. Po maturitě dostal svou opravdovou první roli v komedii A CO BOB?.

Během čekání na vydání krátkého filmu s názvem LONE DEFENDE dostal nabídku na roli Petera Parkera od režiséra Jamese Camerona, který byl v té době spojen se Spider-Man filmem. Film se však dostal do právních problémů. Nakonec se Andrew připojil k natáčení seriálu stanice Fox MAD TV.

Od Mad TV začíná jeho hostování v seriálech. Objevil se například v seriálech ER, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, CSI: NEW YORK, DOLLHOUSE A LAS VEGAS. Objevil se také ve více než 100 reklamách a propůjčil svůj hlas různým postavám například v LOST PLANET 2 a THE MATRIX: PATH OF NEO jako hlas Nea.

Bowen je prezidentem ICD Entertainment a kreativní ředitel Balance Pictures. Nedávno se spojil s XGM FUN a rozvíjí několik projektů na celovečerních filmech včetně rodiné komedie QUELWIND. V současné době spolupracuje s Paulem Seetachittem na komedii ROCK JOCK.


31.3.1972
Boston, Massachusetts, USA
Andrew Bowen csfd

All for NikkiNesnáším dětiHolidaysPoSmotheredTookenWho the F Is Buddy ApplebaumRock JocksImmortally YoursButterfly DreamingStar StoriesZaklínačAlong the WayBig Bad WolfČiny a sláva 3: RozděleníČiny a sláva 2Bojový oddílAmerican GirlEvoluceThe Haunting of Hell HouseFox HuntHříšníciNámořní vyšetřovací služba L. A.Námořní vyšetřovací službaMaronNicky, Ricky, Dicky a DawnMyšlenky zločinceDokonalý podrazMěsto divůDivision, TheOdložené případyBig Time RushDům loutekKriminálka New YorkLas Vegas: KasinoReno 911!JAGJohn DoeShe SpiesČarodějkyPohotovost


Aktualizace osobnostního profilu Andrew Bowen: 2.11. 2023 16:25