Sandrine Bonnaire 56 let


Sandrine Bonnaire se narodila jako sedmé z jedenácti dětí. Debutovala ve snímku Clauda Zidiho NENAPRAVITELNÍ NA PRÁZDNINÁCH (1982), kde se objevila po boku Daniela Auteuile. Neuvěřitelný úspěch zaznamenala ve filmu Maurice Pialata NAŠIM LÁSKÁM (1983), za roli 16 leté Suzanne získala Césara za nadějnou mladou herečku. Objevila se i v dalším Pilalatově snímku POD SLUNCEM SATANOVÝM (1987), kde sekundovala Gérardu Depardieu. Za roli ve snímku Agnes Vardy BEZ STŘECHY A BEZ ZÁKONA získala v roce 1986 Césara pro Nejlepší herečku.

Ze vztahu s hercem Williamem Hurtem má dceru Jeanne. Od roku 2003 je provdaná za herce a scénáristu Guillauma Lauranta, s nímž má další dceru Adèle.


31.5.1967
Clermont-Ferrand, Francie
Sandrine Bonnaire csfd

The Soul EaterComme une louveDance FirstLimonov: The Ballad of EddieUmamiL'Amour c'est mieux que la vieUdálostSpatřit světlo světaCe soir-làTři dny a jeden životK contrairePrendre le largeSezóna ve FranciiBébés VolésElles... Les Filles du PlessisLe Ciel attendraDuše špiónaPoslední lekceSalaud, on t'aimeAdieu ParisBalade de Lucie, LaRouge sangJ'te souhaite au revoirŠachová královnaL'Empreinte de l'angeProsté srdceMyslím, že ji milujiZeptej se nejdřív dětíPříliš důvěrná tajemstvíStrážce majákuŽirafí krkV týlu nepříteleFemme FataleSlečnaTo je životUprostřed lžíVýchod-ZápadSecret défenseZloděj životaDie Schuld der LiebeLettre, LaKrutá romanceSlavnostSto a jedna nocConfidences à un inconnuJeanne la Pucelle I - Les bataillesJeanne la Pucelle II - Les prisonsLa PestePraguePařížské hrátkyLa Captive du désertLa bonne âme du SetchouanVerso seraPan HirePeaux de vachesNěkolik dní se mnouInnocents, LesJaune revolverPod sluncem SatanovýmLa Puritaine


Aktualizace osobnostního profilu Sandrine Bonnaire: 4.11. 2023 11:52