Marie Avgeropoulos 37 let


Řecko-kanadská herečka Marie Avgeropoulos se narodila 17.června 1986 v Thunder Bay, Ontario v Kanadě. Vyrůstala ve svém rodném městě v krásné divočině podél břehu Hořejšího jezera, díky čemuž vznikla její vášeň pro rybaření, lov a táboření. Mezi její další koníčky patří hra na bicí a jízda na motorce. Avgeropoulos dva roky studovala multimediální žurnalistiku na Confederation College v Thunder Bay. Poté odjela na trip do Evropy jen s batohem na zádech. Během cestování po Evropě si urovnala své myšlenky a rozhodla se pro přesun na západ do Vancouveru, srdce filmové a televizní produkce v Kanadě a splnit si svůj sen stát herečkou. Avgeropoulos prodělala svůj herecký debut jako hostující herečka v epizodě televizního seriálového hitu LOVCI DUCHŮ. Průlom nastal díky natáčení reklam na oblečení, ve kterých si Marie všiml režisér Chris Columbus (Harry Potter, Sám doma atd.), který ji obsadil do hlavní vedlejší role v jeho teenagerském středoškolském filmu MILUJI TĚ, BETH COOPEROVÁ.

Avgeropoulos si zahrála hlavní role v pár televizních filmech a seriálech. Dále jsme jí mohli vidět ve filmech WALKING THE HALLS nebo FUGITIVE AT 17 a seriálech jako 90210 nebo CULT.

Nyní hraje hlavní roli v úspěšném seriálu The 100.


17.6.1986
Thunder Bay, Ontario, Kanada
Marie Avgeropoulos csfd

Butterfly in the TypewriterKing of KillersJiu JitsuWonder Woman: BloodlinesDead Rising: EndgamePozoruhodný životIsolationNepolapitelníNumbFugitive at 17Walking the Halls50/50Dcera jako rukojmíKouřová clonaPercy Jackson: Zloděj bleskuDívčí válkyMiluji tě, Beth CooperováPrvních 10090210: Nová generaceCultJoudovéHeuréka – město divůHiccupsHranice nemožnéhoLidský terčLovci duchůOstrov smrtiRotaHlídka2014 Young Hollywood AwardsEntertainment Tonight Canada


Aktualizace osobnostního profilu Marie Avgeropoulos: 1.11. 2023 21:34