Allison Williams 36 let


Alison Williams se narodila 13. dubna 1988 v městě New Canaan v Connecticutu ve Spojených státech amerických. Jejími rodiči jsou televizní reportér a novinář Brian Williams a televizní producentka Jane Gillian Stoddard.

Již na Yaleu objevil svůj herecký talent, když se přidala do skupiny stand-up komiků nazvané Just Add Water, která také zveřejňovala svá videa na Youtube. Do povědomí amerických i světových diváků se dostala až díky seriálu GIRLS od HBO, který vznikl za spolupráce tvůrců Leny Dunham a Judda Apatowa. V tomto seriálu od roku 2012 až do finální šesté série v roce 2017 hrála jednu z čtveřice hlavních postav, Marnie Michaels.

Její filmové role zatím nebyly zrovna výrazné ale v roce 2017 si zahrála v hororu UTEČ, který se těšil velké popularitě diváků a o svém premiérovém víkendu byl nejnavštěvovanějším titulem.


13.4.1988
New Canaan, Connecticut, USA
Allison Williams csfd

M3GAN 2.0M3GANLinie horizontuDokonalostUtečCollege MusicalPetr Pan – muzikálSouputníciPatrick MelroseŘada nešťastných příhodGirlsSimpsonoviThe Mindy ProjectLiga snůAmerican DreamsPast ForwardThe Drew Barrymore ShowGMA DayMTV Movie & TV Awards 2017Dětská kuchařská soutěžThe Late Show with Stephen ColbertLate Night with Seth MeyersThe 40th Annual People's Choice AwardsThe 88th Annual Macy's Thanksgiving Day ParadeZlatý Glóbus 2014Ok! TVThe Pete Holmes Show


Aktualizace osobnostního profilu Allison Williams: 7.12. 2023 08:48