Adam Pally 42 let


Adam Saul Pally narozený 18 března 1982 je americký herec a komik, nejvíce se proslavil jako Maxe Blum v seriálu ABC Happy Endings.

Pally se objevil ve filmech jako Iron Man 3, Zažít Woodstock, Muž v pokušení, a objeví se v chystajícím se snímku A.C.O.D. Také hostoval v seriálu Californication. Svým psaním se podílel na sérii NTSF:SD:SUV.  Pally v současné době píše scénář k filmu produkovaným Willem Ferrellem a Adamem McKayem pro společnost Gary Sanchez Productions.

Pally současně žije v Los Angeles se svou ženou Anne Daniellou Pally. Jejich syn, Cole, se narodil v prosinci roku 2011. Jejich druhé dítě, dcera GG, se narodila 14. března 2013.


18.3.1982
USA
Adam Pally csfd

Ježek Sonic 2Who Invited Charlie?Ježek SonicZázračný wrestlerDog DaysMost Likely to MurderAkordy na kordyJeptiškyShimmer LakeDěda je lotrJoshyMiddle School: The Worst Years of My LifeBad NightNight OwlsSlow LearnersA Better YouPařba v MexikuA.C.O.D: Děti rozvedenýchIron Man 3Frankie Go BoomMonogamyThe Boys and Girls Guide to Getting DownMuž v pokušeníZažít WoodstockFUBARSolární protipólyStar Trek: Lower DecksZiweArchibald's Next Big Thing Is HereCrossing SwordsAmerický tátaCreepshowIndebtedArchibaldovy velké plányThe MandalorianYou're Not a Monster


Aktualizace osobnostního profilu Adam Pally: 2.11. 2023 23:13