Gedeon Burkhard 54 let


Tento populární německý herec se narodil 3. července 1969 v Mnichově. Pochází z herecké rodiny. Jeho dráha na prkna, která znamenají svět, byla od dětství předurčena. Od roku 1980 se pravidelně objevuje v různých filmech a seriálech.

V Americe, kde rok žil natočil dvoudílný katastrofický snímek OHEŇ, pojednávající o práci hasičů, kteří likvidují lesní požáry. Ve volném čase se zde rád věnoval vodním sportům a golfu. Také propadl motokrosu, rád jezdí v motokárách.

V roce2006 nastoupil do úspěšného německého akčního seriálu KOBRA 11, ve kterém nahradil herce René Steinkeho. Ovšem v tomto seriálu vydržel pouhé dvě sezony. Kvůli častým rozporům se scénáristy musel jeho hrdina v seriálu tragicky zemřít. Jeho zatím poslední nejznámější rolí je postava ve válečném snímku HANEBNÍ PANCHARTI.


3.7.1969
Mnichov, München (Stadt), Bayern, Západní Německo
Gedeon Burkhard csfd

Die Drei ??? - Erbe des DrachenDo hajzlu!WrobionyHon na čarodějnice: Za lásku a svoboduRychlý jako vítr 5 - Velký HurikánShades of TruthRonny & KlaidSauerkrautkomaSchneeflöckchenLída BaarováPlán BThe KeyGefällt mirLacrime delle Dolomiti di SestoUnknown HeartKohout na víně 2Ohne GnadeLudvík II. BavorskýHollywood in Vienna 2011Zázračné dětiHanebný panchartiZmatek v srdciMärzmelodieGoldene ZeitenPoslední vlakTunel smrtiUtta Danella: Láska v BenátkáchIdeální domácnostYuOheňZločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovuZwei Affären und eine HochzeitBenátky pro čtyřiSoukromá válkaVůně pokušeníMagentaKomu patří Tobias?Milostné aféryBez líčidlaMein Mann ist mein HobbySommerliebeKleine HaieŠípková RůženkaZwei FrauenDer Passagier - Welcome to GermanyLeere WeltBlut und Ehre: Jugend unter HitlerTante MariaUnd ab geht die PostPolicie HamburkBlutige AnfängerDie Spezialisten - Im Namen der OpferUm Himmels Willen


Aktualizace osobnostního profilu Gedeon Burkhard: 14.11. 2023 19:32