Lukas Haas 48 let


Narodil se 16. dubna 1976 ve West Hollywoodu v Kalifornii. Lukas byl jedním ze tří dětí scénáristky Emily Tracy a malíře Bertholda Haase. Na jeho herecký talent přišli už na základní škole, a tak učitelé přiměli rodiče, aby se zaměřili na Haasovu filmovou kariéru.

Haas se na chvilku stáhnul do pozadí a hrál menší role ve filmech TRESTANCI, POPÍNAVÁ RŮŽE nebo ALAN & NAOMI. Poté Lukas získal obsazení v hudební komedii Woodyho Allena VŠICHNI ŘÍKAJÍ: MILUJI TĚ nebo v akčním filmu Tima Burtona MARS ÚTOČÍ. Lukas také přijal hlavní roli v televizním filmu DAVID A LISA. Pokračoval v komedii SNÍDANĚ ŠAMPIONŮ, kde účinkoval jako Bunny Hoover ve společnosti herců Bruce Willise, Alberta Finneyho a Nicka Nolta.

Po další sérii malých rolí dostal Haas příležitost ukázat se v dramatu DNY PLNÉ SLUNCE jako Will Morrison, nejlepší přítel Daniela Blooma. Lukas si i zahrál vedlejší roli ve filmu POČÁTEK od Christophera Nolana. V poslední době se připravuje thriller ČEVENÁ KARKULKA od režisérky Catherine Hardwicke, kde se Haas ujal jedné z hlavních rolí.


16.4.1976
West Hollywood, California, USA
Lukas Haas csfd

BabylonPo stopách vrahaBrowseDivoké srdceFrank and AvaPrvní člověkVdovyAlways WorthyREVENANT ZmrtvýchvstáníTookenDark Was the NightTranscendenceMeth HeadPawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárnyjOBSCrazy EyesKontrabandČervená KarkulkaPočátekThe Perfect Age of Rock 'n' RollSvědkem zločinuZamilovaná smrtGardener of EdenThe CradleAlpha DogDarwinovy cenyDny plné SlunceHolky v balíkuSwedish AutoŘezníkDirt SquirrelPoslední dnyZmizeníSázkařiDuch ohněStroj rajské pohodyPearl, TheZoolanderMladý Indiana Jones: Žízeň po životěNespoutaníSnídaně šampionůDavid a LisaIn Quiet NightJohnsKiss & TellMars útočí!OchránceDuch válečníkaAlan & NaomiMuž zázrakůNejvyšší poctaPopínavá růžeTrestanciHrací skříňkaThe Ryan White StoryZítra na shledanouA Place at the TableDáma v bílémČaroděj osamělosti


Aktualizace osobnostního profilu Lukas Haas: 18.11. 2023 12:23