Mathew Horne 45 let


Mathew Frazer Horne se narodil ve vesnici Burton Joyce blízko Nottinghamu Brianu Hornovi a Glenis Reynoldsové. Studoval umění na Southwell Minster School a dále drama na univerzitě v Manchesteru, kde poznal Bruce Mackinnona, s nímž sdílel stejný smysl pro humor. Od třetího ročníku spolu začali psát scénky a svoji kariéru oba nastartovali na festivalu v Edinburghu v roce 2000.

Tento 170 cm vysoký herec se pro typicky britské komediální seriály přímo narodil. Nejlépe mu sedí role komiků a klaunů, Stan Laurel se v něm přímo odráží, i když hraje třeba "jen" úředníčka v detektivce TAJEMSTVÍ CHIMNEYS. V pracovním zápalu na sebe až zapomíná, v roce 2009 zkolaboval přímo na jevišti, ale zůstal na něm hrát až do doby, kdy si pro něj přijela sanitka. Z nemocnice pak vzkázal, že třiměsíční záběr na plné obrátky si vyžádal své. Pokud bude práci prokládat odpočinkem, určitě se od něj můžeme dočkat dalších osobitých výkonů.


6.9.1978
Nottingham, England, Velká Británie
Mathew Horne csfd

Bolan's ShoesThe Nan MovieThe Bad Education MovieBreaking the BankDarebák David: FilmNeobyčejný život Boy GeorgePlaneta 51Zabijáci lesbických upírekLosing ItOur Hidden LivesJarmark marnostiMizerná výchovaNewark, NewarkVraždy podle AgathyDad's Army: The Lost EpisodesGavin & StaceyCvoci v nemocniciDrunk HistoryPlayhouse uvádíSmrt v rájiPhineas & Ferb


Aktualizace osobnostního profilu Mathew Horne: 20.11. 2023 03:44