Heinz Hoenig 72 let


Heinz Hoenig je jedním z největších německých herců dnešní doby, a to dokazuje nejenom jeho bohatá filmografie, ale také řada ocenění, které během své herecké kariéry obdržel. Narodil se 24. září roku 1951 ve městě Landsberg am Lech (Bavorsko, Západní Německo) a svůj herecký talent uplatnil poprvé v roce 1975 ve filmu UNTER DEM PFLASTER IST DER STRAND a následovně natáčel téměř bez přestávky až do současnosti.

Heinz si v roce 1985 vzal Simone, se kterou má dvě děti Paulu a Lukase. Se svou ženou se však později rozvedl a aktuálně žije na své farmě na Mallorce.


24.9.1951
Landsberg am Lech, Bayern, Západní Německo
Heinz Hoenig csfd

Großstadtrevier - St. Pauli, 06:07 UhrHerr und Frau Bulle – Alles auf TodMeister des Todes 2Herr und Frau Bulle: Tod im KiezO zpívajícím stromkuRadio Heimat - Damals war auch scheiße!BankladyHerbstkindManche mögen's glücklichRussisch RouletteDas System - Alles verstehen heißt alles verzeihenGierPřípad AndropovVater MorganaAlle meine LiebenKopf oder ZahlLéto na Islandu: Osudové shledáníRomyDer Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die LiebeDer Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des HimmelsSmrt v horáchKdo je bez viny?Lékař z Wörthersee 2Yo7 trpaslíkůFC VenusLékař z WörtherseePapa und MamaRůže mezi trnímAndersrumAntikörperVera - Sicilská láska7 trpaslíkůEin himmlischer FreundVom Himmel hochLiebe und VerratVražedná schůzka - Stopa vede do PalmyDva životy mého otceNicht ohne dichRudé pírko smrtiStan Becker - Ein Mann, ein WortZwei Asse und ein KönigSOS Barracuda: Ruleta se smrtíSchůzka s ďáblemStan Becker - Skuteční přáteléTödliche SchattenKai Rabe gegen die VatikankillerMein Kind muß lebenRovnocenný soupeřSchuldigStan Becker - Na vlastní pěstBack in TroubleEin todsicheres DingFür immer und immerOdložené štěstíStav nouzeAlles nur TarnungDer AusbruchDie Nacht hat 17 Stunden


Aktualizace osobnostního profilu Heinz Hoenig: 17.11. 2023 01:06