Natalia Oreiro 46 let


Půvabná Uruguayka Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo, jak zní celé její jméno, již od malička fascinovalo velké koncertní křídlo její sestřenice a nejspíš právě to ji vedlo ke snu stát se umělkyní - avšak nejlépe herečkou. Nataliina rodina sice nikdy neoplývala bohatstvím, ale dceřin sen se snažila co nejvíce podporovat, a tak se stalo, že v 11 letech dostala Natalia první šanci v televizním programu "Xuxa", díky němuž procestovala celou zemi a dostala se i za její hranice - do Argentiny.

V roce 2002 přijala hlavní roli v telenovele KACHORRA, která jí nutno podotknout, po až téměř fanatické mánii Divokého anděla nepřinesla ve světě příliš úspěchu. Poté následovalo hudební album s názvem Turmalina a seriál "El Deseo" (Přání) a jelikož Natalia získala několik nabídek na role ve filmech, pověsila prozatím mydlinkové opery na hřebík. Po ne moc známém filmu "Botines", kde si zahrála jen malou roli, přišla další nabídka a Natalia si zahrála ve filmu "Cleopatra" v hlavní roli s argentinským ženským hereckým fenoménem Normou Alejandro. Filmu se zatím dostalo všude úspěchu, především v zemích J Ameriky, USA a Kanady, kde byl nejdříve uveden. Zajímavostí je, že Natalia se kvůli filmu musela ostříhat na ježka a zhubnout 7 kilo. Film nemá nic společného se starým Egyptem ale vypráví o dvou ženách, které se rozhodnout prožít víkend podle jejich představ. Film se odehrává v průběhu 72 hodin.

Co se týče osobního života herečky 31. prosince si tehdy 24-letá Natalia vzala o 20 let staršího muže - argentinského rockera Ricarda Molla. Manželé oslavili svatbu, která byla utajena dokonce i před rodinami obou snoubenců, v Brazílii na moři. V lednu 2012 porodila svého prvního syna, který dostal jmého Merlín Atahualpa.


19.5.1977
Montevideo, Uruguay
Natalia Oreiro csfd

AsfixiadosLos impactadosMoje smrt, moje pravidlaBajo tus PiesDnes napravíme světKouzelná nocLas rojasBajo el aguaJuana de AméricaNaprosto šílenáLos últimosGilda: No me arrepiento de este amorEl ángelNěmecký lékař WakoldaMoje první svatbaUtajené dětstvíMiss TacuarembóFranciaHudba na čekáníLa peliVidas posibles, LasCleopatraArgentinka v New YorkuPimienta rojaIosi, kajícný špionHypnoSvatá EvitaEl HostEntre caníbalesSolamente VosLynchAmanda OJsi můj životV ritme tangoBotinesEl DeseoKachorraBuscas de siempre, LosCabecitaDivoký andělRicos y famosos90-60-90 modelosDulce AnaInconquistable corazónNaše NatašaHambre nunca paséNatalia Oreiro v PrazeNatalia Oreiro y Juan Ingaramo - Me muero de amorCeleste Carballo - Me Vuelvo Cada Día Más LocaNatalia Oreiro - United by Love


Aktualizace osobnostního profilu Natalia Oreiro: 11.12. 2023 14:00