Facundo Arana 52 let


Tento idol dívčích srdcí, celým jménem Jorge Facundo Arana Tagle, se narodil 31.března 1972 ve znamení Berana. Ze začátku vůbec na hereckou kariéru nepomýšlel a věnoval se spíš své milované hře na saxofon. Když však jednoho dne hrál v metru právě na saxofon, všiml si ho autor populárního televizního argentinského pořadu Canto Rodado a obsadil ho do jeho historicky první role. To byla sice jen malá vedlejší rolička, ale hlavní role na sebe nedala dlouho čekat a Facundo se začal objevovat na televizních obrazovkách stále častěji.

Co se týče života osobního je Facundo Arana stále svobodný a ve volném čase se věnuje surfování a off-road (terénní jízda v autě). Na hru na saxofon nikdy nezanevřel a stále si na ní najde čas. Dokonce společně se svojí bluesrockovou kapelou občas hrají v různých nočních klubech.


31.3.1972
Buenos Aires, Argentina
Facundo Arana csfd

Adiós querido PepEl agua del fin del mundoNěco si přejChiquititas: Rincón de luzSedm na útěkuPequeñas VictoriasPequeña VictoriaNoche & DíaFarsantesCuando me sonreísVidas robadasJsi můj životV ritme tangoPadre coraje099 CentralYago, syn džungleBuenos vecinosDivoký andělSueltosChiquititasMontaña rusa, otra vueltaZíngaraPerla negraLa Flaca escopetaSon de diezNaše NatašaHambre nunca paséFacundo Arana - Stand By MeNatalia Oreiro: Me Muero de amorDancing with the Stars – Mindenki táncol2 na 1


Aktualizace osobnostního profilu Facundo Arana: 28.11. 2023 04:01