Catherine Bell 55 let


Narodila se 14. 8. 1968 v Londýně. Ve třech letech se stěhovala do Spojených státu. Její otec je anglický architekt a maminka je původem z Íránu, kde dělala zdravotní sestru. Je jedináček, vyrůstala v San Francisco Valley. V mládí se chtěla stát úspěšnou lékařkou, a tak se začala zajímat o biologii, kterou později studovala.

Členka scientologické církve Catherine Bell je vdaná za Adama Beasona (asistent řežie ve filmu SMRT JÍ SLUŠÍ), se kterým má dceru Gemmu, která se narodila 16. 4. 2003. Ráda maluje, hraje na bicí, chodí na procházky se svými psíky a ze sportů má v oblibě lyžování a kickbox.


14.8.1968
Londýn, England, Velká Británie
Catherine Bell csfd

Jailbreak LoversMeet Me at ChristmasSnové léto12 DaysHigh-Rise RescueHome for ChristmasReparátThe Bandit HoundThe Good Witch's WonderThe Good Witch's DestinyThe Good Witch's CharmHodná a zlá čarodějkaNa stopě vrahoviPravá tvářDar hodné čarodějkyThe Good Witch's GardenDobrá čarodějkaBožský EvanStill Small VoicesCompany TownZáhada Bermudského trojúhelníkuBožský BruceKatastrofyNeviditelný útočníkTaxík do KanadyHotline Volume 3Útok na ponorkuLebkouni IV: Tělo a dušeŠvédMatka nevěstySmrt jí slušíDobrá čarodějkaNámořní vyšetřovací služba L. A.


Aktualizace osobnostního profilu Catherine Bell: 30.10. 2023 12:54