Agata Kulesza 52 let


Agata Kulesza vystudovala Národní akademii dramatických umění a je uznávanou členkou Polské filmové akademie. Její bohatou kariéru zdobí jak divadelní, tak filmové a televizní role.

Většinu své divadelní kariéry strávila ve varšavském Národním divadle. Od roku 2011 je členkou divadla Ateneum. Žije s manželem Marcinem Figurskim, který pracuje jako kameraman. Spolu mají dceru Mariannu (nar. 1997).


27.9.1971
Szczecin, Województwo zachodniopomorskie, Polsko
Agata Kulesza csfd

HraniceSvatba25 let nevinyMagnezjaMístnost sebevrahů. HaterSněžit už nikdy nebudeПаркетStudená válkaZábava, zábavaSpiskowcyTeatroteka: Porwać się na życieTenkrát v listopaduJsem vrahNevinnéPosprzątaneTemné zločinyŠtěstí světaKometyMoje dcery krávyTam, kde svítí sluncePaní ze školkyRewizorSłużby specjalneU strážnýho andělaWarsaw by NightIdaV úkrytuVšechny Matyášovy ženyDen ženDopraváciLáskaJmenuji se KiMístnost sebevrahůRůženaLétající prasataZamianaMalá velká láskaCo słonko widziałoFundacjaFortuna czyha w lesieSolidarita, solidaritaCudownie ocalonyPark tysiąca westchnieńSiedem przystanków na drodze do rajuMá pečená kuřataPředjaříPoznaň 56Czlowiek z...Goodbye RockefellerMój agentPatiUčitelSkazana


Aktualizace osobnostního profilu Agata Kulesza: 4.11. 2023 11:27