Danila Kozlovskij 38 let


Když se zeptáte malého kluka, čím by chtěl být, až bude velký, odpověď, že námořník, bude jednou z těch častějších. Toto přání chlapce zpravidla opouští, jak odrůstají dětským střevíčkům. Někteří se však rozhodnou svůj dětský sen splnit, i když nakonec zámořské cesty nepodnikají. Jedním z těch, kdo neskončil u snů a měl nakročeno i k jejich splnění, byl i moskevský rodák Danila Valerjevič Kozlovskij.

Že Danila není jen hezkou tváří dosvědčují i ocenění, která za své role obdržel. V roce 2006 získal cenu 'Zlatá maska' za nejlepší debut právě za roli v představení Král Lear, za stejnou roli získal i cenu 'Zlatý Sofit'. V této hře se, stejně jako v Životu a osudu, setkal s další ze známých mladých ruských hereček a zároveň studentek Lva Donina, Jelizavetou Bojarskou. Danila však není oceňován jen jako divadelní herec. Pozornost diváků i kritiky na sebe upoutal i ve filmu. V roce 2006 získal cenu ruské filmové kritiky 'Bílý slon', kde byl nominován v kategorii hlavní mužská role za roli Nikolaje ve filmu HARPASTUM. Další rolí sportovce pro něj byla role Valerije Charlamova ve filmu LEGENDA 17 (2012). V roce 2008 získal cenu 'Zlatý orel' za nejlepší hlavní mužskou roli za ztvárnění Sergeje Filatova (Bormana) ve filmu ZPÁTKY NA FRONTĚ. V pokračování tohoto filmu jeho roli, lásky krásné ošetřovatelky Niny, převzal Igor Petrenko, manžel její představitelky, Jekatěriny Klimové.

V roce 2013 byl oceněn jako člen TOP-50, nejvýznamnější lidé Petrohradu, v kategorii filmu. Danilova kariéra se úspěšně rozvíjí. V roce 2014 bude mít premiéru film VAMPÝRSKÁ AKADEMIE, jehož námětem jsou životní peripetie v současnosti tak oblíbených upírů. Tento film umožnil Danilovi předvést svůj talent i mimo hranice rodné země. Kdo ví, třeba půjde ve stopách některých svých kolegů a budeme ho vídat nejenom v ruských, ale i koprodukčních filmech.


3.5.1985
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Danila Kozlovskij csfd

Molodoj čelověkČernobylDovlatovNa rajoněTrenérCar a MatildaNouzový letPjatnicaStatus: SvobodenVikingDuchless 2Hardcore HenryDubrovskijVampire AcademyAntalijaLegenda 17Privyčka rasstavaťsjaRasputinDuchless. Konec glamuraGolfský proud pod ledovou horouVálka špionůPět nevěstRasputinTerčMoskva, ja ljublju těbja!OdinochkaVeselčakiZpátky na frontěHarpastumSissi, l'impératrice rebelle13 kliničeskajaKaramoraNadvojeProisšestvije v straně Multi-PultiVlastizradaVikingovéMcMafieVsjo načalos v CharbiněPokushenieZaveščanije LeninaUlicy razbitych fonarejKrasnodar: Game After Game


Aktualizace osobnostního profilu Danila Kozlovskij: 7.11. 2023 11:39