Randy Orton 44 let


Celým jménem se jmenuje Randal Keith "Randy" Orton, lépe ho ale můžeme znát jednodušše jako Randy Orton. Narodil se 1. dubna 1980 v Knoxville v Tennessee matce Elaine a otci Bobovi Ortonovi. Má také dva mladší sourozence, Becky a Nathana. I přesto že se chtěl stát profesionálním wrestlerem již jako malý kluk, jeho rodiče se ho snažili od tohoto byznysu klidit dál. Jeho otec totiž wrestler byl a často cestoval a nechával svou rodinu o samotě. Orton navštěvoval Hazelwoodskou Centralní střední školu, kde byl amatérským wrestlerem. Když v roce 1998 tuto školu dokončil, byl odvedený na vojnu.

Jeho první, oficiální vystoupení ve WWF bylo 16. března 2002 na fanouškovské autogramiádě k WrestleManii X8 s programem, kde byl poražen Tommym Dreamerem. Na televizní obrazovce se poprvé objevil 25. dubna 2002 na show SmackDown v zápase proti Hardcore Hollymu. V září 2002 byl oficiálně přesunut do show Raw kde ve svém tamějším prvním zápase porazil Stevieho Richardse. Svůj ukončovací chvat začal nazývat RKO, což jsou jeho iniciály - Randy Keith Orton. Později se mu říkalo "The Legend Killer" ("Zabiják legend"), jelikož v zápasech porazil většinu legendárních wrestlerů. V roce 2005 až 2007 sklizoval úspěchy v týmu Rated RKO s Edgem, často se k nim přidávala i Edgova přítelkyně Lita. V roce 2007, po rozpadu týmu, přišla evoluce tříčlenného týmu Legacy, složeného z Teda DiBiase ml., Codyho Rhodese a Randyho. Všichni tři jsou totiž synové legend ve wrestlingu. Orton později držel WWE titul.

V roce 2004 vystupoval v talk show Jimmy Kimmel Live!, aby propagoval wrestlingovou show Taboo Tuesday. V březnu 2007 se společně s Edgem, Johnem Cenou a Bobbym Lashleym objevil v show od NBC, Ber nebo neber. Měl si zahrát i ve filmu VOJÁK 2 (2009), nakonec ho ale kvůli zranění nahradil kolega Ted DiBiase ml. Získal i vedlejší roli ve filmu THAT'S WHAT I AM po boku Eda Harrise a Amy Madigan. 28. března 2012 bylo oznámeno, že si zahraje v třetím pokračování vojáka, Marine: Homefront. V dubnu však toto oznámení padlo kvůli tomu, že Orton prý kvůli nebyl pro roli vhodný pro svá tetování. Byl nahrazen hercem Mikem Mizaninem. 3. září 2012 začal oficiálně natáčet film 12 ROUNDS: RELOADED.


1.4.1980
Knoxville, Tennessee, USA
Randy Orton csfd

WWE Day 1WWE Hall of Fame 2022WWE WrestleMania BacklashWrestleMania 38WWE Crown JewelWWE Elimination ChamberWWE Extreme RulesWWE FastlaneWWE Survivor SeriesWrestleMania 37WWE BacklashWWE Hell in a CellWWE Royal RumbleWWE Survivor SeriesWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE: Clash of ChampionsWWE: PaybackWWE: SummerSlamWrestleMania 36Steve Austin's Broken Skull SessionsWWE Clash of ChampionsWWE Crown JewelWWE Elimination ChamberWWE Hall of Fame 2019WWE Hell in a CellWWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Super Show-DownWWE Survivor SeriesWrestleMania 35WWE BacklashWWE Crown JewelWWE Extreme RulesWWE FastlaneWWE Greatest Royal RumbleWWE Hall of Fame 2018WWE Hell in a CellWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWrestleMania 34WWE BacklashWWE BattlegroundWWE Clash of ChampionsWWE Elimination ChamberWWE Hall of Fame 2017WWE Hell in a CellWWE Money in the BankWWE PaybackWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWWE Tribute to the TroopsWrestleMania 33WWE BacklashWWE BattlegroundWWE Hall of Fame 2016WWE No MercyWWE Royal Rumble


Aktualizace osobnostního profilu Randy Orton: 18.11. 2023 00:58