Abbey Lee 36 let


Abbey Lee Kershaw je australská televizní a filmová herečka, která se také proslavila jako modelka a příležitostná hudebnice. Společně se svými dvěma sourozenci vyrůstala v Kensingtonu, což je předměstí australského města Melbourne, které se nachází v australském státě Victoria. Její matka Kerry Kershaw pracovala jako psycholožka a její otec Kim Kershaw byl slavný australský fotbalista.

Společně se svými sourozenci navštěvovala multikulturní katolickou základní školu svatého Michaela v Melbourne a po dokončení této školy se přihlásila na katolickou dívčí střední školu nazvanou Academy of Mary Immaculate, která se nacházela na rušném melbournském předměstí Fitzroy. V roce 2004 vyhrála modelingovou soutěž nazvanou Australian Girlfriend Model Search a přestěhovala se do Sydney, aby začala s modelingem, tudíž střední školu nedokončila a pronajala si byt, který se nacházel necelých sto metrů od pláže, kde si jí všimla Kathy Ward z modelingové agentury Chic Management, se kterou podepsala svou první profesionální smlouvu modelky.

Velký zlom pro ni nastal, když v roce 2007 podepsala lukrativní smlouvu s agenturou Next Management, a když se na jaře téhož roku přestěhovala do amerického New Yorku, kde se pouhý týden po příjezdu setkala s legendárním fotografem Mariem Testinem. Testino ji okamžitě rezervoval pro kampaň D&G. Dále se objevila v reklamách na Gucci, Chanel, Calvin Klein, Versace, Tom Ford, Donna Karan, Ralph Lauren, Alexander Wang, Anna Sui, Mulberry a Rag & Bone.

Abbey byla také tváří vůně Gucci Flora, Fendi's Fan di Fendi a vůně Versace Yellow Diamond. Taktéž chodila po mole pro každoroční módní přehlídky Victoria's Secret a taktéž se dvakrát objevila v exkluzivním kalendáři Pirelli, který fotografoval světoznámý modní návrhář Karl Lagerfeld. V roce 2011 ji časopis V nazval supermodelkou a Models.com ji uvedl jako průmyslovou ikonu. Díky své herecké kariéře přestala v roce 2015 používat své příjmení Kershaw a zkrátila svůj umělecký pseudonym na Abbey Lee.


12.6.1987
Melbourne, Victoria, Austrálie
Abbey Lee csfd

Horizon: An American SagaThe ForgivenČasLux ÆternaDo nociWelcome the StrangerZamčený pokoj1%Temná věžBohové EgyptaPařba o VánocíchThe Neon DemonRuben GuthrieŠílený Max: Zběsilá cestaFlorida ManWaco: The AftermathLovecraftova zeměPirelli Calendar 2010 (The Making of)SnowbirdThe Victoria's Secret Fashion ShowThe Victoria's Secret Fashion Show


Aktualizace osobnostního profilu Abbey Lee: 1.11. 2023 02:33