Marian Aguilera 47 let


Marián Aguilera Pérez se narodila 12. března roku 1977 ve španělské Barceloně. Na televizní obrazovce se poprvé objevila v patnácti letech, kdy nesla olympijský oheň, který do Barcelony putoval z Řecka. Ten samý rok se poprvé předvedla i na filmovém plátně ve snímku s názvem El Largo invierno. Mezi její další starší snímky patří například La Ciudas de los prodigios, Quin Curs, el Meu Tercer! a Tuna Negro.

Nicméně na mezinárodní slávu si musela počkat až do roku 2005, kdy účinkovala v televizním seriálu Los Hombres de Paco. Její příznivci vytvořili nové fanouškovské základny, fóra a webové stránky, které byly věnované její postavě – Silvii Castro Leon a jejímu milostnému příběhu s Pepou (Laura Sánchez). Bohužel i přes velikou fanouškovskou přízeň seriál v roce 2009 opustila, protože se chce herecky rozvíjet a získávat nové zkušenosti.


13.3.1977
Barcelona, Cataluña, Španělsko
Marian Aguilera csfd

R CultureTrezzeEl último fin de semanaLo más importante de la vida es no haber muertoKousek čokoládyHvězdná loukaJenom člověkLas huellas que devuelve el marTángerNo debes estar aquíHonolulu BabyPřízrak univerzityLa ciudad de los prodigiosTic TacLargo invierno, ElHomicidiosPacovo mužstvoLexInquilino, ElCódigo fuegoFiglio di Sandokan, IlLaberint d'ombresAl salir de claseTodos los hombres sois igualesMiradas 2TócateVálido para un baileOtra vidaXIV premios GoyaVersión española


Aktualizace osobnostního profilu Marian Aguilera: 6.11. 2023 09:05