Wes Brown 42 let


James Wesley Brown je americký herec, který se narodil 26. ledna 1982 ve městě Fort Worth v Texasu. Vyrostl však v Baton Rouge v Louisianě, kde i studoval na univerzitě Louisiana State University.

V roce 2012 byl obsazen jako pravidelná postava Juliana Bowerse seriálu DECEPTION. Taktéž si zahrál Taylora v páté řadě volného pokračování kultovního seriálu z prostředí beverlyhillské smetánky, 90210: NOVÁ GENERACE.


26.1.1982
Wes Brown csfd

Haul Out the HollyStalked WithinEvery Time a Bell RingsSweet Pecan SummerA Nashville Christmas CarolVolání divočinyCheck Inn to ChristmasOver The Moon In LoveWedding at GracelandChristmas at GracelandUnder the Autumn MoonChristmas in MississippiNezvěstná dceraChristmas CookiesLáska pod hvězdamiMoje vysněná svatbaPomsta a spravedlnostOdplata Wyatta EarpaKdyž se zrodí láskaLove's Resounding CourageVyvolávač bleskůAnakondaTemné svědomíCesta za vítězstvímNávrat na vrcholZáchranáři L. A.Městečko Twin PeaksBylo, nebyloNámořní vyšetřovací služba: New OrleansSongbyrdDeception90210: Nová generaceDoktorka z DixieSkandálZoufalé manželkyNámořní vyšetřovací službaPrivate PracticeZáchranka San FranciscoMyšlenky zločinceTrue Blood: Pravá krev


Aktualizace osobnostního profilu Wes Brown: 1.11. 2023 11:35