Jesse Eisenberg 40 let


Jesse Eisenberg je americký herec. Narodil se 5.10.1983 v New Yorku a vyrůstal v Queensu a New Jersey. Byl přijat na New York University, ale odmítl kvůli práci na filmu. Jesse poprvé vystoupil na Broadwayi v roce 1996, jako dublující herec ve hře Summer and Smoke. Jeho debut na televizních obrazovkách byl roku 1999 v seriálu GET REAL.

Celosvětově se proslavil rolí Columba v ZOMBIELANDu a vstoupil tak do podvědomí veřejnosti i filmových kritiků. Za jeho zatím největší filmový úspěch lze považovat roli zakladatele sociální sítě Facebook, kterou ztvárnil ve Fincherově životopisném dramatu THE SOCIAL NETWORK. Oprávněně si za ni vysloužil nominaci na Oscara v kategorii Nejlepší herec v hlavní roli.

Propůjčil také hlas papouškovi Blu v animovaném filmu RIO. Dále se v roce 2011 dočkáme dalšího snímku ve spolupráci s Rubenem Fleischerem - 30 MINUTES OR LESS.


5.10.1983
New York City, New York, USA
Jesse Eisenberg csfd

ManodromeLiga spravedlnosti Zacka SnyderaWild IndianHnutí odporuLive in Front of a Studio Audience: 'All in the Family' and 'Good Times'Umění sebeobranyViváriumZombieland: Rána jistotyOperace kolibříkLiga spravedlnostiBatman v Superman: Úsvit spravedlnostiCafé societyPodfukáři 2Hlasitější než bombyKonec šňůrySpící agentRio 2DvojníkHe's Way More Famous Than YouNoc přicházíPodfukářiDo Říma s láskouFree SamplesPredisposed30 minut nebo méněRioBožská extázeSociální síťTábor nadějeMuž v pokušeníZombielandZábavný parkLovci stínůOne Day Like RainStudent Charlie BanksThe Living WakeProkletíSépie a velrybaVesniceKlub vyvolenýchRoger DodgerOheň z nebeFleishman v průšvihuTaková moderní rodinkaNewsroomThe Last LegGet RealDawn of Justice: The Empire of LuthorDawn of the Justice LeagueTVGN Movie Special: Now You See MeAddicted to FameBeyond All BoundariesSome Boys Don't LeaveJosh Gates TonightThe Drew Barrymore Show


Aktualizace osobnostního profilu Jesse Eisenberg: 30.10. 2023 22:17