Tinì Cansino 64 let


Tini Cansino se narodila 23. září 1959 v řeckém přímorském městě Volos, pod jménem Photina Lappa. Photina studovala balet a v devatenácti letech se pro ni stala osudovou dovolená v Itálii. Zde si jí všiml manažer Alberto Tarallo a ten jí uvedl do světa showbyznysu.

Tini debutovala na televizní obrazovce díky sexy show PLAYGIRL a to po boku anglické herečky a zpěvačky Minnie Minoprio. Výraznější průlom v její kariéře přišel v roce 1983, kdy se v populárním zábavném televizním pořadu DRIVE IN, objevila jako dívka v rychlém občerstvení a poté vytvořila v tomto pořadu ještě jiné různé role. Film objevil Tini roku 1984, jako Scellu Pezzatu, krásku o kterou probíhá boj v komediálním westernu ARRAPAHO (1984). Ve stejném roce měla ještě malou roli ve filmu s Monicou Guerritore, FOTOGRAFANDO PATRIZIA.

CARABINIERI SI NASCE je komedie z roku 1985, kde si zahrála jako Tini. Na televizní obrazovce se znovu objevila roku 1986 v komedii DOPPIO MÍSTO, v roli Teresy, manželky Gianniho, kterého ztvárnil Gianni Ciardo. O rok později se v televizi setkali opět, když natáčeli komedii v režii Sergia Martina PROVARE PER CREDERE. Tini zde vystupuje jako Lorraine.

Krásné Tini se z logických důvodů nevyhnuly ani filmy s erotickou tématikou a tak si zahrála ve filmu Joe D´Amata, DELIZIA (1987), jako Carol. Další dva erotické snímky natočila v roce 1989. AD UN PASSO DALL´AURORA byl první a poté hrála hlavní roli vraždící nymfomanky Arabelly Veronese, ve filmu ARABELLA L´ANGELO NERO (ČERNÝ ANDĚL). Díky vraždám milenců, měl její manžel spisovatel (Francesco Casale), námět pro svou knihu.


23.9.1959
Volos, Řecko
Tinì Cansino csfd

Černý andělDeliziaDoppio mistoFotografando PatriziaArrapahoUomini e donne


Aktualizace osobnostního profilu Tinì Cansino: 3.4. 2024 17:25