Sergej Bondarčuk 32 let


Sergej Fjodorovič Bondarčuk se narodil do známé herecko-režisérské rodiny jako syn slavného otce, Fjodora Bondarčuka, vnuk ještě slavnějšího dědečka, Sergeje Fjodoroviče Bondarčuka a babičky, Iriny Skobcevy, která byla, jak také jinak, známou herečkou. Sergejova rodina a tím linie herců a režisérů nekončí v přímé linii. Obě jeho tety, Natalja i Aljona, se staly herečkami, Natalja je navíc i úspěšnou režisérkou, stejně jako její bývalý manžel Nikolaj Burljajev. Kdyby i to bylo Sergejovi málo, může jak rodinné tradice, tak vlastní nabídky, probírat s bratrance Ivanem Burljajevem, který je hudebním skladatelem, sestřenicí Marií Vasiljevou (roz. Burljajeva), která je herečkou, či s bratrancem z rodinné větve od tetičky Aljony, Konstantinem Krjukovem.

V roce 2015 je chystána premiéra dvou dalších filmů, tentokrát už byl obsazen do hlavních rolí. Prvním z nich je film VÁLEČNÍK, který je remakem amerického filmu WARRIOR (2011). Druhým z filmů s premiérou chystanou na rok 2015 je film ŠAMPIÓNI: RYCHLEJŠÍ, VĚTŠÍ, SILNĚJŠÍ v režii Arťoma Aksjeněnka o třech olympijských sportovcích z různých odvětví. V tomto filmu se mj. setkal s Jevgenijem Proninem (TRESTNÝ PRAPOR – 2004) nebo Kristinou Asmus (JOLKI – 2010). Tento film volně navazuje na film ŠAMPIÓNI (2014), kde hrál jeho bratranec Konstantin Krjukov.

Sergej je ženatý s Taťjanou roz. Mamiašvili, dcerou sovětského reprezentanta v řecko-římském zápase.


29.11.1991
Rusko
Sergej Bondarčuk csfd

On+OnaPoslední hraniceVoinČempiony: Bystreje. Vyše. SilnějeStalingradErnst SchnellerZachar otkryvajet glazaMjortvoje ozeroMoloďožkaOttěpelJesť gorod zolotojNevernyeAktrisyBaletPsichVečernij Urgant


Aktualizace osobnostního profilu Sergej Bondarčuk: 1.3. 2024 21:39