Kumail Nanjiani 46 let


Kumail Nanjiani je kritiky uznávaný herec, scenárista a komik, možná nejznámější pro svou roli Dineshe v ceněném komediálním seriálu HBO Silicon Valley, který v roce 2016 získal cenu televizních kritiků za nejlepší komediální seriál, dvě ceny Emmy a Zlatý glóbus a posbíral rovněž několik dalších nominací na ceny Emmy a Zlaté glóby.

Nanjiani je také televizní scenárista, výkonný producent a spolumoderátor pořadu Comedy Central Kolaps s Jonahem a Kumailem spolu s Jonahem Rayem. Hrál rovněž v Portlandia stanice IFC, Franklin & Bash stanice TNT, v parodii na reality show Žhavá láska a Michal a Michal mají trable na Comedy Central, kde zastával rovněž roli kmenového scenáristy.

Rovněž se objevil v epizodní roli nových Akta-X na stanici FOX a rovněž ve Zpátky do školy, Uvnitř Amy Schumer a Opilá historie a dalších. Jeho komediální speciál z roku 2013 Kumail Nanjiani: Beta samec se dostal na několik Best of seznamů ve Vulture, Village Voice a The AV Club a byl zvolen jako jedno z pěti nejlepších stand-up alb roku týdeníkem Entertainment Weekly. Nanjiani také moderuje dva podcasty Domácí děti a Akta Akta-X.


21.2.1978
Karachi, Pákistán
Kumail Nanjiani csfd

Untitled Ghostbusters Afterlife SequelPtáci stěhováciEternalsDokud nás vražda nerozdělíDolittleSmrt do roku 2020Muži v černém: Globální hrozbaSpolujízdaDuck ButterLEGO® Ninjago® filmNa férovku, pane učiteliPěkně blběUdálost velkolepých rozměrůCentrální inteligenceMike i Dave sháněj holkuThe Late BloomerAhoj, já jsem DorisHell & BackLoadedSex TapeThe Last of the Great RomanticsŽhavá láska II.Žhavá láska III.Dítko z peklaKrálové létaManželství na kšeftMiloTimms ValleyZásnuby na dobu neurčitouMash UpPod jednou střechouDějiny světa, část druháPředstavujeme vám Chippendales!Banda: Ďábelské historkyMurdervilleObi-Wan KenobiSimpsonoviBless the Harts


Aktualizace osobnostního profilu Kumail Nanjiani: 31.10. 2023 16:12