Arden Cho 38 let


Arden je korejsko-americká modelka, herečka a zpěvačka narozená v Texasu 18. října 1985. Své dětství strávila v Dallasu a pozdní pubertu se svým mladším bratrem v Minnesotě. Kvůli svému etnickému původu se stávala častým terčem šikany. Jednou musela být dokonce hospitalizována a zotavení jí trvalo šest měsíců.

Roku 2004 se stala vítězkou Miss Korea Chicago a mohla se zúčastnit se Miss Korea Pageant v Soulu (Jižní Korea). Ta se ovšem ukázala jako nepříjemná zkušenost, neboť byla nucena k plastické operaci. Po ukončení studií v roce 2007 strávila léto téhož roku v Keni humanitární pomocí. Po návratu se rozhodla přestěhovat do Los Angeles a věnovat se herecké kariéře.

Hrála v seriálech a reklamách jak v Americe, tak v Asii. Ovšem nejvíce se dostala do povědomí rolí Kiri Yukimuri, kitsune (japonská nadpřirozená bytost, v českém překladu: liška), v seriálu Vlčí Mládě (MTV-Teen Wolf). Dále hrála v seriálech jako CSI: NY nebo Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.


16.8.1985
Texas, USA
Arden Cho csfd

Seznam pro HonorStuckPád Bílého domuGrázlové z vidlákovaWalking the HallsMegakrajta versus GatoroidHoodrats 2: Hoodrat WarriorsAvatar: Legenda o AangoviKariéra na spadnutíNemocnice Chicago MedZrůdnoSingle by 30Vlčí mláděHavaj 5-0Castle na zabitíVideo Game High SchoolProlhané kráskyRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněKriminálka New YorkAgents of Secret StuffHollywood First Look Features2015 MTV Movie Awards2014 MTV Movie Awards


Aktualizace osobnostního profilu Arden Cho: 10.11. 2023 22:06