Brad Greenquist 64 let


Brad Greenquist se narodil 8. října 1959 na vojenské základně Fort Meade v Marylandu. S rodiči se často stěhoval, ale v roce 1966 se natrvalo usadili ve Falls Church ve Virginii. Jako malý kluk byl posedlý hororovými filmy a vdobě dospívání měl zase vášeň pro grotesky. Když mu Bylo 18 let natočil němý film, který sám i napsal. V roce 1979 za něj získal ceny "Golden Eight" a "Best acting" na EVOL Super – 8 Film Festival ve Washingtonu D.C.

Učí herectví na David Kagen's School of Film Acting, je členem Academy of Television and Sciences a Pacific Resident Theatre Company. Studoval na Virginia Commonwealth University v Richmondu a od roku 1993 žije v Los Angeles.


8.10.1959
Brad Greenquist csfd

ResurrectedWhere Are YouVolání divočinyNow Is EverythingThe Art of MurderAnnabelle 2: Zrození zlaA Beginner's Guide to SnuffRealitaOsamělý jezdecPravda je jen slovoCalifornia SoloVoda pro slonyThe CursedPokoj naprotiJedovatý nepřítelNinjové útočíShiloh FallsDeník Ellen RimbauerovéVe spádu událostíDrama v pensylvánském doleAliGetting Away with Murder: The JonBenet Ramsey MysteryZločin a trest na předměstíĎábel přicházíKdo seje vítrPuzzle in the Air, TheVýkupné za rošťákaGang policajtůNačasovaná smrtChladnokrevněPůlnoční pekloZločin stoletíVe stínu zlaAssault at West Point: The Court-Martial of Johnson WhittakerMláděParťákHřbitov domácích zvířátekChair, TheVelitelkou v pekleOkno z ložniceMutants in ParadiseProč ženy zabíjíSkandálGrimmThe House: A Hulu Halloween AnthologyPozůstalíNebezpečná identitaKriminálka MiamiSběratelé kostíNámořní vyšetřovací službaEleventh Hour


Aktualizace osobnostního profilu Brad Greenquist: 19.11. 2023 19:42