Barbora Černá 28 let


Talentovaná Bára Černá se filmovému průmyslu začala věnovat již na základní škole na prvním stupni. Bylo to asi ve čtvrté nebo páté třídě. Do třídy během hodiny přišla nějaká dáma, prohlédla si celou třídu jedním pohledem a zastavila se u dvojčat Báry a Lucky Černých. Dala jim pozvánku na casting na natáčení reklamy. A tak to všechno začalo.

Hrací talent se však projevil až v nepříliš známém televizním pořadu Souboj seriálů... vy rozhodnete, kde si Bára v seriálu Babička na inzerát zahrála typickou puberťačku, která se však zamilovala do svého učitele fyziky. Seriál se ale bohužel neujal, což je škoda, protože se v něm měla v dalších dílech objevit i Lucka Černá, Báry dvojče.

V roce 2012 přišlo několik výzev. Mimo jiné to byl například oblíbený seriál Gympl s ručením omezeným, kde Bára ztvárnila žákyni sexty. Dalším krokem vpřed byl film Něžné vlny, kde hrála po boku mnoha známých českých herců. V obou těchto snímcích si zahrála takovou takříkajíc mrchu. Krátkou pasáž měla také ve filmu o anorexii a bulimii, kde se ale objevila opravdu jen krátce. Film se jmenoval Lehká jako dech. A posledním filmem v tomto roce se stal Kameňák 4, kde opět ztvárnila jen malou roli. Film také nenesl žádný velký úspěch.

Mimo jiné se také účastnila natáčení videoklipu Vojtěcha Dyka, Kniha knih, který má podporovat děti a mládež ve čtení. Nejnovější Bářinou senzací je Francouzsko-německo-americká kriminálka Bez hranic, kde získala malou roli, ale i tak je to velký úspěch pro studentku z malého městečka na severu Čech. Zvlášť když tam hrála vedle herce (Tom Wlaschiha), který hrál v jejím oblíbeném seriálu Hra o trůny.


17.12.1995
Lovosice, Litoměřice, Ústecký kraj, Česko
Barbora Černá csfd

ONEMANSHOW: The MovieOne LifeKameňák 4Lehká jako dechNěžné vlnyZooHořký světAnatomie životaModrý kódTři mušketýřiV.I.P. vraždyPřístavBez hranicGympl s (r)učením omezenýmAdam Mišík: Já nechci vícKniha knihUž dost!Máme rádi ČeskoKiWi JuniorSouboj seriálů... vy rozhodnete!


Aktualizace osobnostního profilu Barbora Černá: 31.10. 2023 23:51