Rebecca Ferguson 40 let


Rebecca Fergusonová pochází ze švédského Vasastadenu, což je jedna z centrálních čtvrtí Stockholmu. Její matka (Rosemary) je Angličanka, která se přestěhovala z Velké Británie do Švédska když jí bylo 25. Již od útlého věku se uchytila jako modelka a navštěvovala uměleckou školu Adolfa Fredricka. Zpočátku se objevovala v reklamách, či propagačních materiálech značkových firem (většinou se jednalo o oblečení, šperky nebo kosmetiku).

Do povědomí širší veřejnosti se dostala rolí krásné britské agentky Ilsy Faustové v rámci pokračování série MISSION: IMPOSSIBLE - ROGUE NATION. Producenti si byli natolik jistí ohledně výběru na post této role, že ani neproběhl audit, a byla oslovena přímo Rebecca. "Byla jsem nervózní. Asistent režiséra mě vedl do hotelu, šli jsme dolů po nějakých schodech a najednou - bam! - tam byl Tom v černém tričku, džínách a na sobě sluneční brýle. Pamatuji si jak jsem se na něj dívala a říkala si 'to není možné, tady ve skutečnosti nejsem'" uvedla. Ačkoliv je její filmová kariéra na vzestupu, Rebecca nemá v úmyslu opustit Švédsko. Na její další role se ovšem můžeme dozajista těšit.


19.10.1983
Stockholm, Stockholms län, Švédsko
Rebecca Ferguson csfd

Duna: Část druháMission: Impossible Odplata - Druhá částMission: Impossible Odplata - První částCold NightDunaReminiscenceChlapec, který se stane králemDoktor Spánek od Stephena KingaMuži v černém: Globální hrozbaMission: Impossible - FalloutNejvětší showmanSněhulákŽivotBožská FlorenceDespite the Falling SnowDívka ve vlakuMission: Impossible - Národ grázlůHerculesČervený stanViJízdenka do AntibesDuch jezeraSiloBílá královnaDer Kommissar und das MeerWallanderOcean Ave.Nya tiderWild ScandinaviaAu Revoir, Chris HemsworthLittle Match GirlRespondérGMA3: What You Need to KnowA Little Late with Lilly SinghHollywood InsiderIMDb on the Scene - InterviewsThe IMDb ShowGod kveld NorgeWGN Morning NewsGomorron


Aktualizace osobnostního profilu Rebecca Ferguson: 20.10. 2023 18:22