Lou Fanánek Hagen 57 let


Lou Fanánek Hagen, rodným jménem František Moravec, rocker, textař, zpěvák a frontman skupiny Tři sestry se narodil 18. června 1966 v Praze. Fanoušky také znám pod přezdívkou "Fan". Vystudoval stavební fakultu na univerzitě ČVUT v Praze. Roku 1985 vzniká kapela Tři sestry a spolu s kapelou také i Fanánkova dosavadní přezdívka, získána podle svých idolů známého zpěváka Lou Reeda a německé zpěvačky Niny Hagen. Tři sestry se typicky vyznačují sprostými výrazy, humorem, nadsázkou a ze všeho nejvíce hospodskou tématikou.

Fanánek má protézu pravé dolní končetiny, kterou mu v roce 1986 amputoval vlak. Jeho oblíbená kapela jsou Buty. Svůj životní příběh sepsal ve dvou knižních publikacích, má čtyři syny a je šťastně ženatý.


18.6.1966
Praha, Československo
Lou Fanánek Hagen csfd

Král UbuIkony Kamila StřihavkyMichal David - žít tak, jak se máPopStoryHorkýže Slíže - Tři sestry SK TourE!E - Dokument o Bakčovi13. komnata161>88Tajemství Michala DavidaMoto cestou necestouTři sestry - V aréněTri sestry: Best off videoLucie Bílá Best of VideoTři sestry, Visací zámek - Beatová síň slávyKokot a perlyTři sestry - 20 let naživuLucie Bílá: Láska je LáskaMy a oniBigbítTři sestry v divadle AkropolisTři sestry aneb hudba z MarsuTři sestry 55:55 a 1/2Live in BzenecKoncert pro všechny slušný lidiTři sestry: A já chci bejt jak tvůj pesTři sestry: Já jsem AlešTři sestry: Ukážeme kuráž!Tři sestry - Ať seš punkTři Sestry - BujaráTři sestry - HáskovTři sestry - PomerančThe Tap Tap - Noha na kolejíchTři sestry - Svatá PetraTři sestry: Plechový JežíšTři sestry - Kalhotky ze LhotkyDoctor P.P. - Zdravý doktorTři sestry - MaskyTři sestry - ŠkolkaTři sestry: LétoTři sestry - V pekle nebo v rájiFanánek: TuicaLou Fanánek Hagen: BoleslavTři sestry - Adamiti v LondýněTři sestry - Toi story (Příběh sraček)Katapult: AžTři sestry - LetadloTři Sestry - PumpaTři sestry - Montér údržbářTři sestry - Aida


Aktualizace osobnostního profilu Lou Fanánek Hagen: 9.11. 2023 16:19